Antena 3 CNN Horoscop 13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. De Lună nouă, Berbecii se aliniază cu scopul lor şi au rezultate, iar Fecioarele au beţe în roate

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. De Lună nouă, Berbecii se aliniază cu scopul lor şi au rezultate, iar Fecioarele au beţe în roate

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Este o zi cu Lună nouă în Capricorn, suntem motivaţi să ne realizăm şi suntem pe cont propriu, pentru că trebuie să ne punem la treabă.

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. De Lună nouă, Berbecii se aliniază cu scopul lor şi au rezultate, iar Fecioarele au beţe în roate
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Ian 2021   •   09:20

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea o zi tensionată, dar asta nu înseamnă că nu au succes. Dacă sunt aliniaţi cu scopul lor, vor veni şi rezultatele curând.

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, o Lună nouă care aduce o viziune a planurilor lor mult mai amplă. Pot aprecia mult mai raţional consecinţele lucrurilor pe care le au de făcut.

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii pot exploata o experienţă din trecut, chiar şi dintr-o pagubă, dintr-un eşec şi pot extrage o învăţătură şi pot aplica acum nişte învăţăminte.

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua testează un parteneriat sau o legătură cu cineva. E bine să-şi asculte intuiţia.

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, multă muncă astăzi şi s-ar putea să descopere că un proiect la care lucrează nu mai merită să fie dus mai departe sau îi costă prea mult.

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele pot fi un pic tensionate, mai ales dacă cineva le pune beţe în roate. Trebuie să coboare milităria din pod şi să aibă argumente, să ştie să se impună, să se bată pentru ideile lor.

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ce zodii au noroc în dragoste astăzi

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanţele pot avea o zi cu tensiuni, mai ales dacă au ele chef să facă ceva şi trebuie să facă altceva. Cumva este un conflict între inimă şi raţiune. Atenţie la sănătate, nu vă mâhniţi prea mult.

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, o zi cu atenţionări privind patrimoniul, bunurile sau averea. În plus, pot fi discuţii în casă legate de drepturi.

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, pot apărea dispute la locul de muncă sau în legătură cu activităţile pe care le desfăşoară. Nu este indicat să se certe cu nimeni, lucrurile pot escalada.

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, banii sunt sub avertizarea astrelor, fără cheltuieli fără rost, dar unii dintre ei nu vor rezista, mai ales dacă vor să impresioneze pe cineva.

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au şi ei tensiuni, mai mult emoţionale, pur şi simplu nu au chef astăzi.

13 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Peşti, o atenţionare cu privire la sănătate, mai ales cei care fac drumuri. Cel mai bine ar fi să petreacă ziua discret şi să treacă neobservaţi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close