Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii alină pe cineva drag, Capricornii fac mărturisiri importante

Horoscop 13 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii alină pe cineva drag, Capricornii fac mărturisiri importante

Horoscop 13 martie 2021, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Luna nouă în Pești. O zi specială. Este ziua cu forța cea mai mare de a ne debarasa de complexe, inhibiții și blocaje.

Horoscop 13 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii alină pe cineva drag, Capricornii fac mărturisiri importante
de Georgiana Adam    |    13 Mar 2021   •   08:13

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrăşcanu, la Antena 3.

Horoscop 13 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, gânduri cu tâlc astăzi. Mai ales cele legate de complexele lor. Se pot ierta, își pot recunoaște greșelile și pot avea discuții de suflet cu persoane cu care trebuie să se împace, să se echilibreze.

Horoscop 13 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii alină pe cineva. Sunt alături de un prieten. Fie îl susțin pentru un proiect, fie îl consolează dacă a a avut o pierdere.

Horoscop 13 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua poate aduce tact și înțelegere, mai ales în relația cu persoanele foarte importante pentru ei. De asemenea, și invitații la un eveniment unde joacă un rol foarte important. 

Horoscop 13 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, o Luna Nouă care poate aduce o altă filosofie de viață. În urmă unui eveniment, al lor sau al altora, trag niște concluzii și își nuanțează, își modulează, niște principii mari de viață. Călătorii de asemenea, invitații.

Horoscop 13 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce acceptare, înțelegere, îngăduință. Mai ales pentru evenimente delicate, pierderi sau întâmplări care implică și o pierdere sau o ratare. Și trebuie să aibă înțelegere și acceptare pentru aceste momente.

Horoscop 13 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele, să fie un pic mai modeste este recomandarea acestei zile. Și să accepte că valoarea lor este văzută, este apreciată, și chiar dacă nu ar fi așa ele trebuie să și-o aprecieze în primul rând și să și-o onoreze.

Horoscop 13 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe, serviciu în folosul altora. Al comunității sau al celor apropiați. E o zi de lucru astăzi, dar cu gândul și cu sufletul, foarte conectate cu conștiința. Cu alte cuvinte, de dragul cuiva, pentru a salva pe cineva.

Horoscop 13 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpion, o Luna Nouă care aduce o schimbare în iubire. Mai multă tandrețe și duioșie. Mai multă îngăduință și iertare. Acceptarea lucrurilor așa cum sunt și iubirea omului așa cum e.

Horoscop 13 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători vorbim de împăcare, liniște, duioșie în casă. Unii pot înțelege în altă cheie niște evenimente din trecut care poate le apasă conștiința sau îi lasă cu un sentiment tulburător. Și această înțelegere le curăță sufletul.

Horoscop 13 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii pot face drumuri astăzi, cu gândul sau chiar geografic. Pentru a ajunge în locuri de suflet sau la oamenii de suflet. Și se echilibrează și ei cu o persoană căreia îi mărturisesc lucruri.

Horoscop 13 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii bani astăzi, sau proiecte legate de bani. E o Luna Nouă foarte fertilă, foarte abundentă, dacă își pun în valoare talentele și nu forțează nimic.

Horoscop 13 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peștii sunt intuitivi și inspirați. Sunt hotărâți să își îndeplinească destinul sau să facă acele lucruri care îi explima pe ei la nivelul cel mai profund. Nu de dragul cuiva, nu ca să dea bine, nu ca să fie apreciați de alții. Se onorează pe ei înșiși astăzi și își ascultă intuiția.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close