Antena 3 CNN Horoscop 14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Peștii sunt calmi și retrași, Racii transformă eșecul în succes

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Peștii sunt calmi și retrași, Racii transformă eșecul în succes

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Putem trăi astăzi un conflict între ce se poate și ce ne dorim. Să avem răbdare, vor veni zile mai bune, vom prinde și aspecte astrale mai bune! O zi cu atenționări astăzi.

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Peștii sunt calmi și retrași, Racii transformă eșecul în succes
de Georgiana Adam    |    14 Ian 2021   •   08:30

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii pot fi dezamăgiți de un prieten, mai ales dacă li s-a promis un ajutor care nu mai sosește.

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce conflicte cu autoritățile sau cu o persoană foarte importantă, pe care o surprind cu deciziile radicale pe care le iau.

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, intransigența morală astăzi, își apară principiile și ideile după care se guvernează, sau credințele, dar asta s-ar putea să contrarieze pe cineva.

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci este recomandat astăzi să aibă răbdare, mai ales dacă cineva amână un ajutor promis, să se bazeze doar pe forțele lor. Pe de altă parte, pot transformă un eșec în trambulină pentru succes.

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, vorbim de o zi ce poate aduce conflicte parteneriale, cu un colaborator sau cu o persoană cu care lucrează, mai ales dacă viziunea despre viitor nu este asemănătoare.

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele muncesc mult astăzi și trebuie să facă față la tot felul de suprize, dacă nu vine un act pe care și-l doreau sau dacă cineva nu-și dă un acord.

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele e bine să nu cedeze tentației de a cheltui sau de a-și consuma energia în conflicte, discuții, în a lămuri pe cineva care nu are cea mai bună zi și nu e deschis la alte sugestii.

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, atenție la sănătate astăzi. Pe de altă parte, posibile conflicte cu unii colaboratori de la care așteaptă, însă, prea mult. Mai mult decât li s-a promis. Mai ales de la partenerul de viață.

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii pot avea și ei discuții la locul de muncă sau acolo unde efectuează diverse activități, pentru că alții înțeleg altfel să se rezolve lucrurile. Și, mai ales, nu se grăbesc deloc.

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii, atenție la bani astăzi. Relația cu copiii poate fi un pic dificilă și lipsa perspectivei. Nu știu exact cum să o scoată la capăt sau cum să îndrume o perosana la care țin.

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, tensiunile pot fi legate chiar de stările lor. De faptul că se răzgândesc foarte des sau că nu sunt foarte bine motivați sau mobilizați astăzi pentru a finaliza ceva ce și-au propus.

14 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii, atenție la sănătate. E bine să fie mai calmi și mai retrași. Poate chiar să amâne niște activități ce le depășesc astăzi puterile. Și să nu cedeze tentației de a intră în bârfe și tot felul de conversații.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close