Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15-21 martie 2021 cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se luptă pentru ideilor lor, Leii ies dintr-un parteneriat

Horoscop 15-21 martie 2021 cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se luptă pentru ideilor lor, Leii ies dintr-un parteneriat

15-21 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săptămâna aceasta este despre muncă, dar mai ales despre bani. Miercuri și joi sunt zilele cele mai importante. Cu surprize financiare cărora trebuie să le facem față și să găsim idei creative. O săptămâna care ne cere implicare, ambiție, voluntarism, idei creative. Mai ales când e vorba despre banii noștri, pentru că despre asta este vorba. Să câștigăm bani sau să reparăm situațiile care ne-au făcut să pierdem.

Horoscop 15-21 martie 2021 cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se luptă pentru ideilor lor, Leii ies dintr-un parteneriat
de Georgiana Adam    |    14 Mar 2021   •   09:56

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrăşcanu, la Antena 3.

15-21 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, luni și marți sunt zile cu un tonus foarte bun. Sunt foarte energici și foarte hotărâți. Luni este posibil să se confrute cu superiorii sau să fie foarte fermi și autoritari în a-și impune hotărârile. Miercuri și joi, zile delicate mai ales când vine vorba de bani. Atenție la cheltuieli neprevăzute, mai ales în urmă unor promisiuni lansate și care acum ar trebui onorate, invitațîi diverse. Pe de altă parte, în afacerile lor să se nu se după alții ci după ei și să învețe abilități noi, care îi ajută să se descurce mai bine profesional. Călătorii în weekend.

15-21 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii, stau în expectativă luni și în prima parte a zilei marți. Mai degrabă urmăresc ce fac alții, ce decizii se iau, ce ordine se dau. Și intervin foarte vehement miercuri și joi, se lupta pentru ideile lor, nu sunt de acord cu șefii lor, pot întră în coliziune cu autoritățile. Dar sunt de nezdruncinați în opiniile lor. Și le exprimă cu foarte multă libertate, neconvențional. Și de aceea pot surprinde sau pot strică o alianța cu cineva. Însă în weekend câștigă bani sau găsesc soluii financiare pe cont propriu la proiectele lor.

15-21 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna începe sub semnul popularitățîi, prieteni, vești, informațîi, luni și marți. Atenție, însă! Miercuri, joi și vineri, dificultăți din partea unora. Nu țîn de greșelile Gemenilor neapărat, sau sunt foarte vechi și au acum consecințe. Dar mai curând contextele geerate de alțîi pot să îi afecteze și pe ei. Descoperă că nu mai pot face niște lucruri. Poate călătorii, sau nu li se rezolva niște acte. Nu prea au soluțîi acum, dar în weekend le vine o idee sau dau de persoană potrivită.

15-21 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, luni și marți, autoritate, hotărâre, e nevoie de forță, determinare să-și atingă obiectivele, să fie și supărători de insistenți, dar rezolva multe lucruri. Miercuri și joi pot fi suprinși de reacțiile unor prieteni, poate aud și niște bârfe la adresa lor dar e vorba mai mult de evenimentele care se întâmplă cu ceilalți, în jurul lor. Și pot fi surprinși de hotărârile pe care le iau unele persoane sau de demotivarea lor. Poate chiar partenerul de viață, pe care nu pot conta în acest moment. Dar soluțiile apar și la ei în weekend. Și prin atitudinea lor de înțelegere și îngăduință sar și soluții, sfaturi de la alțîi.

15-21 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, o săptămâna care începe sub aspectul planurilor și proiectelor de viitor și acte care prind acești pași pe care trebuie să îi bifeze pentru a-și atinge obiectivele. Și se lupta pentru niște aprobări, niște semnături, dar le obțîn. Miercuri și joi sunt zile cu surprize. Hotărâri ale unor autorități sau șefi care le dau peste cap niște planuri cu care nu sunt de acord. Sunt dispute aprinse la mijlocul săptămânii și își apară ideile. Ies dintr-un parteneriat dacă lucrurile nu sunt corecte. În weekend au o dispoziție bună și se simt învingători, alături de prieteni în mod special.

15-21 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt atente la ce își dorește cineva, o persoană importantă. Poate fi și un colaborator de care depind în acest moment. Și se străduiesc să motiveze această persoană. Miercuri și joi, zile delicate, mai ales din perspectiva unor acte importante pentru banii lor. Fie așteaptă o semnătură de care depind, sau chiar un contract. Sunt surprinse Fecioarele de cum se pun lucrurile și soluțiile apar în weekend. Ele iau o decizie care rezolva sau tranșează lucrurile. Sau își asumă și merg mai departe.

15-21 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, foarte sociale zilele de luni și marți. Întâlniri și e important cum se prezintă la aceste întâlniri pentru că țîn cont de feedback-ul pe care îl primesc, ce părere au oamenii despre ele. Și e important să fie așa. Miercuri și joi își bat capul să compenseze o pierdere financiară, sau se pune problema unei pierderi, mai ales dacă cineva nu e în tabăra lor sau nu își face treaba. Preîntâmpina acest lucru cu multe discuțîi și multă creativitate. Sunt negociatori foarte buni. În weekend, călătorii.

15-21 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii lucrează contra cronometru luni și marți. Sunt foarte preciși, trebuie să aibă date exacte, cifre. Miercuri și joi, multe dezbateri. Au nevoie de niște oameni cu care se întâlnesc și care pot să le pună niște probleme noi la care nu s-au gadit, deși și-au făcut temele. Dar sunt zile cu surprize sau oamenii își schimbă dispoziția, dau înapoi, li se pare prea mult și au aceste negocieri. Trebuie să împacheteze informația în așa fel încât oamenii să aibă curaj să marseze. În weekend au niște vești bune, inclusiv financiar.

15-21 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, dispoziție foarte bună luni și marți, cu elan, entuziasm și umor. Miercuri și joi, însă, sunt zile dificile că pentru toată lumea. Cineva din anturaj sau din echipa le face surprize sau nu mai e de găsit. Așa că trebuie să țînă locul sau să găsească soluțîi la niște situațîi care se creează pentru moment și pentru care nu sunt neapărat pregătiți. E posibil să abandoneze o activitate, chiar dacă pierd bani, dacă ea nu este legală sau le ridică niște probleme, nu au un act pregătit pentru a putea merge mai departe. Dar în weekend stau foarte bine la capitolul relațîi, înțelegere și negociere.

 

15-21 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricori, luni și marți au o muncă mai mult în singurătate pentru a fi foarte bine documetati și pregătiți pentru ce au de făcut. Miercuri și joi, zile dificile, prin surprizele care apar, inclusiv financiar. Nu au bani, nu au resurse, pentru etapele pe care vor să le bifeze. Genialitatea este în a colabora cu persoane care pot să îi ajute să găsească resurse care nu necesită atât de mulți bani. Pot fi puși în dificultate afectiv, sentimental, surprinși de un gest pe care îl face o persoană dragă. Poate fi copilul, care le răspunde mai obraznic sau care are niște nevoi mai speciale în aceste zile și trebuie să dovedească tact și simt pedagogic.

15-21 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, luni și marți sunt zile cu multe discuțîi, idei, le zbârnâie telefoanele și pun cap la cap niște informațîi și aleargă după aceste informațîi. Miercuri și joi, delicat. În primul rând pentru că trebuie să se hotărască dacă merg înainte și dacă asta le convine și dacă asta se așează bine în ei, într-un proiect, o alianța. Pe de altă parte, vești supărătoare din casă, din familie, de la persoane apropiate. Poate chiar sunt nevoiți să facă un drum sau să scoată niște bani din buzunar pentru a repara ceva. Însă în weekend sunt într-o formă grozavă și cineva apropiat le face o surpriză, poate chiar un cadou.

15-21 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Pentru Pești, săptămâna începe bine, luni și marți sub patronajul banilor. Sunt foarte eficienți, muncesc mult dar produc, au rezultate. Miercuri și joi însă, zile mai delicate din punct de vedere financiar, pentru că banii nu sunt bine prinși în acte. Le lipsește ceva la dosar, nu primesc o aprobare, ceva nu a fost făcut la timp și se grăbesc acum că să nu piardă prea mult. Nu au plătit. taxa. Este o problema care îi poate necăji un pic dar până la urmă, la final de săptămâna lucrurile se rezolvă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close