Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii se preocupă de sănătate, Capricornii fac planuri cu partenerul de viață

Horoscop 15 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii se preocupă de sănătate, Capricornii fac planuri cu partenerul de viață

Horoscop 15 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Ne ocupăm de casă și cei ai casei, astăzi. Este o zi gospodărească. O zi bună, care ne ajută să ne concentrăm pe lucrurile cu adevărat importante pentru noi, dar să ne și relaxăm în același timp.

Horoscop 15 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii se preocupă de sănătate, Capricornii fac planuri cu partenerul de viață
de Georgiana Adam    |    15 Mai 2021   •   08:23

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 15 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua poate aduce preocupare pentru sănătate sau îngrijire, a lor sau a unei persoane apropiate din familie.

Horoscop 15 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii au chef de drum, de vizite, dar merg numai la persoane de care se simt foarte atașați, sau în locuri pe care le iubesc.

Horoscop 15 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni vorbim de bani. De fapt e spirit de economie. Fac ceva cu mâna lor și nu mai cumpără. Și în felul acesta rămân mai mulți bani în pușculiță, sau repara ceva.

Horoscop 15 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua poate aduce multă sensibilitate și emoție. Sunt un pic cam năzuroși, li se intră greu în voie. De aceea e bine să fie atenți lângă cine se așează.

Horoscop 15 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, o zi care aduce reflecții și nostalgii. Își aduc aminte de momente frumoase și de oameni buni din viața lor.

Horoscop 15 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, discuții cu prieteni foarte apropiați. Poate li se face dor de o persoană pe care o iubesc. De asemenea, pot face ceva deosebit, ceva ce nu au mai făcut demult. Poate o călătorie sau o plimbare.

Horoscop 15 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe, ziua aduce foarte bun spirit organizatoric, dau ordine și rezolvă multe lucruri. Unii dintre ei pot fi mai preocupați de gospodărirea familiei.

Horoscop 15 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, călătorii, drumuri. Sau vorbesc cu persoane aflate la distanță sau își fac planuri de călătorie. Primesc și vești de la persoane pe care nu le-au văzut demult.

Horoscop 15 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, o zi care s-ar putea să aducă un câștig, nesperat. S-ar putea să se întoarcă niște bani la ei, dar sunt niște bani ceruți de multă vreme.

Horoscop 15 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, relația cu partenerul de viață este foarte importantă și stabilesc niște schimbări. Vin cu idei, este efervescență în discuțiile lor și le face plăcere să-și facă planuri.

Horoscop 15 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, muncă astăzi, sau își analizează planurile, mai corectează, mai elimină din greșeli. O zi foarte bună pentru sănătate.

Horoscop 15 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peștii se distrează dacă își iau timp pentru a se ocupă de hobby-urile lor. Preferă să petreacă mai mult timp cu ei, astfel încât să-și încarce bateriile prin activități plăcute.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close