Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 martie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Cheltuieli neaşteptate pentru Berbeci, Capricornii, zi delicată în plan sentimental

Horoscop 17 martie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Cheltuieli neaşteptate pentru Berbeci, Capricornii, zi delicată în plan sentimental

Horoscop 17 martie 2021, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Cheltuieli neprevăzute sau pierderi financiare, este o zi care ne testează nervii, dar şi buzunarul. Trebuie să fim creativi.

Horoscop 17 martie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Cheltuieli neaşteptate pentru Berbeci, Capricornii, zi delicată în plan sentimental
de Georgiana Adam    |    17 Mar 2021   •   08:53

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

17 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au nişte pierderi sau nişte cheltuieli, poate pentru un eveniment important sau o prezentare trebuie să cheltuiască mai mult.

17 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii pot avea parte de surprize, mai ales în relaţia cu autorităţile şi pot pune în discuţie ruperea unei alianţe, a unei legături. Contrariază sau supără pe cineva, dar asta este trăirea lor şi opinia lor în legătură cu o situaţie.

17 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii au o atenţionare cu privire la sănătate, mai curând altcineva e vizat cu o problemă de sănătate. Ei consolează, nu prea au cum să ajute. Nu prea au nici cum să ajungă la persoana respectivă, dar o vorbă bună prinde bine întotdeauna.

17 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, paguba poate fi mai mult de imagine. Se pot trezi bârfiţi, comentaţi de mai multe persoane sau cineva părăseşte echipa sau nu e loial echipei şi sunt surprinşi pentru că au şi pierdei din cauza aceasta.

17 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce dificultate în a lua nişte decizii care pot fi sănătoase, dar cumva implică şi o pierdere, fie la capitolul relaţii, fie la capitolul bani sau amândouă, dar sunt necesare.

17 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt surprinse de o vedeste pe care o primesc sau un act care le pot bloca profesional sau nu le permit desfăşurarea unor activităţi aşa cum ele s-au gândit şi au prevăzut, de aceea poate se gândesc la o întâlnire faţă în faţă cu autorităţile.

17 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, surpriză din partea unui apropiat. Poate fi chiar partenerul de viaţă. Niste surprize care le costă sau nişte bani au fost risipiţi nu mai ştiu nici balanţele pe unde aşa că trebuie să pună la loc să completeze o gaură.

17 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, dificultăţi relaţionale. Paguba, în cazul lor, e dată de o persoană care se retrage dintr-o alianţă sau pune nişte condiţii greu de suportat, greu de acceptat. Nu trebuie să dea un răspuns acum, soluţiile vin zilele următoare.

17 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, munca e plină de surprize şi se schimbă lucrurile. Trebuie să facă faţă la situaţiile care apar. Pe de altă parte, atenţie la accidentele profesionale. Mai multă grijă şi mai multă concentrare.

17 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au şi ei o zi delicată din punct de vedere sentimental. Fie nu ajung la inima persoanei iubite, fie nu se înţeleg sub nicio formă cu o persoană năzuroasă în acest moment.

17 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua poate aduce probleme în familie, pierderi materiale, pagubă materială şi trebuie să găsească o soluţie, fie nişte persoane apropiate au dificultăţi, probleme de sănătate şi trebuie să ajute.

17 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Peştii pot avea dificultăţi la drum, dar poate fi şi drumul unor acte. Nişte demersuri pe care le-au făcut, se împiedică undeva şi e nevoie de răbdare nu de spaime. Este nevoie de multă răbdare şi tact.

×
Subiecte în articol: Horoscop martie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close