Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se distrează cu bani puțini, Fecioarele dau lovitura!

Horoscop 18 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se distrează cu bani puțini, Fecioarele dau lovitura!

Horoscop 18 iulie. O zi frumoasă, care ne invită la drumeții și la plimbări, dar atenție pentru cei care fac drumuri lungi. Iată ce ne rezervă astrele în această zi, potrivit horoscopului prezentat la Antena 3 de astrologul Camelia Pătrășcanu.

Horoscop 18 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se distrează cu bani puțini, Fecioarele dau lovitura!
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    18 Iul 2020   •   09:15

HOROSCOP 18 IULIE BERBEC. Multe întâlniri, astăzi, unele excesive, mai ales cu mâncare și băutură. Așa că un pic de măsură nu ar strica.

HOROSCOP 18 IULIE TAUR. Distracție multă cu bani puțini. Știu să-și păstreze pentru ei pușculița, dar asta nu înseamnă că nu pot avea o zi foarte frumoasă. Atenție la relația cu un prieten care nu are ideile cele mai bune.

HOROSCOP 18 IULIE GEMENI. O zi foarte valoroasă, dar dacă își dau atenție. Trebuie să fie mai grijulii cu sănătatea lor, cu timpul lor, așa că nu trebuie să intre în activitățile pe care nu le duc.

HOROSCOP 18 IULIE RAC. Liniște și pace. Au nevoie să își încarce bateriile și poate de aceea unii preferă o activitate mai discretă.

HOROSCOP 18 IULI LEU. Pentru Lei, prieteni, distracție - este foarte multă animație pe harta lor. Pericolele pot veni doar de la cei care depășescu cumva măsura și își pun în pericol sănătatea.

HOROSCOP 18 IULIE FECIOARĂ. Ziua le aduce reușite și realizări mai ales dacă organizează vreo petrecere - au toate șansele să fie apreciată de toată lumea. Altele mai pot însă și să muncească.

HOROSCOP 18 IULIE BALANȚĂ. Sunt în formă, mai ales dacă nu stau pe lângă casă. Fac o deplasare pentru că au un dor de ducă. De asemenea se pot întâlni cu o persoană de care le este foarte dor.

HOROSCOP 18 IULIE SCORPION. Scorpionii își fac programul în funcție de altă persoană pe care vor să o mulțumească sau nu vor să o supere sau împreună cu care au alcătuit un program inedit.

HOROSCOP 18 IULIE SĂGETĂTOR. Pun preț pe întâlniri și relații - vor să cucerească pe cineva. Au toate șansele în prima parte a zilei, pentru că spre seară pot exista mici tensiuni dacă cineva le reproșează un comportament.

HOROSCOP 18 IULIE CAPRICORN. Au și ei o zi foarte bună făcând servicii altora, ajutând pe alții, învățând pe alții să-și rezolve problemele, dar cumva se simt foarte mulțumiți că au acest rol.

HOROSCOP 18 IULIE VĂRSĂTOR. Au chef de distracție, i-au lucrurile foarte ușor, dar nu-și fac niciun program Totul este așa cum au chef și cum pică, de aceea prietenii nu știu la ce să se aștepte de la ei.

HOROSCOP 18 IULIE PEȘTI. Casa și căminul sunt locurile cele mai sigure de tihnă pentru ei. Pot primi de aceea mai curând musafiri, decât să facă vizite, iar unii poate au chef chiar să schimbe ceva în casă.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close