Antena 3 CNN Horoscop 19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii caută sursa ghinioanelor, la Fecioare lucrurile se rezolvă ca prin farmec

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii caută sursa ghinioanelor, la Fecioare lucrurile se rezolvă ca prin farmec

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O săptămână în care avem mult de muncit, multe lucruri de realizat, nu e vorba numai de efort, ci şi de creativitate.

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii caută sursa ghinioanelor, la Fecioare lucrurile se rezolvă ca prin farmec
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Apr 2021   •   08:50

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Încă de luni, sunt foarte centraţi pe interesul lor şi poate unii simt nevoia să stea singuri ca să  se poată concentra. Marţi, miercuri şi joi sunt zile de creativitate, trebuie să facă faţă la dificultăţile care apar spontan. Au nevoie de toată genialitatea pentru a găsi soluţii economice. Şi vineri e de muncă, chiar şi sâmbătă.

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Săptămâna începe cu rezolvarea unor aspecte administrative sau economice, acte oficiale pe care le ordonează, iar un act vine de sus şi le dă posibilitatea să meargă mai departe. Zile tensionate sunt cele de miercuri şi joi, în familie neînţelegeri sau nu vor ei să-şi deschidă sufletul. Vineri şi sâmbătă, zile bune şi pentru iubire, şi pentru o muncă mai creativă care le face plăcere. Atenţie la sănătate duminică!

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii trec printr-o perioadă cu multe introspecţii care se repetă pentru a înţelege cauza ghinioanele din viaţa lor. Aşa începe şi ziua de luni.  Analize fac miercuri şi joi, nişte drumuri sunt amânate, iar vineri şi sâmbătă sunt zile bune pentru sănătate şi pentru armonie în familie. Cu ajutorul cuiva pot rezolva o problemă materială.

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, o săptămână care începe sensibil, pentru că Luna le traversează zodia luni şi se pot conecta foarte bine la oameni şi simt foarte bine ce se întâmplă cu cei din jur, aşa că percep mai acut emoţiile din preajmă. Marţi, miercuri şi joi sunt zile un pic mai tonice, nu vor să fie traşi pe sfoară, sunt atenţi la bani şi se concentrează la interesul lor şi şi negociază foarte strâns salariul. Vineri şi sâmbătă, zile minunate, au spor, prietenii sunt de ajutor şi au un suport binevenit.

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii încep săptămâna fără chef şi e bine să nu-şi programeze întâlniri dificile, chiar şi corpul fizic trebuie menajat. Marţi, miercuri şi joi sunt mai în formă, dar pot fi scoşi uşor din pepeni şi sunt emotivi, mai ales dacă primesc un refuz. Lucrurile bune vin vineri şi sâmbătă, când pot câştiga bani.

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, e o perioadă cu multe idei, schimbă multe mailuri cu autorităţile. Luni vine un răspuns oficial pe care îl tot aşteaptă, miercuri şi joi sunt zile mai delicate, apare un aspect pe care nu l-au prevăzut şi trebuie să se ocupe de el. Vineri, lucrurile se rezolvă ca prin farmec.

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, săptămâna începe de luni cu multe sarcini, mai ales pentru a ajuta pe cineva şi se simt mobilizaţi. Surprize nu foarte plăcute miercuri şi joi, din partea unor prieteni care nu prea sunt prieteni şi se simt epuizaţi. Au nevoie de odihnă în week-end.

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

La Scorpioni, multe planuri şi gânduri amestecate chiar de luni. Pot rezolva nişte probleme administrative, lucrează în forţă marţi, miercuri şi joi, când sunt autoritari şi intransigenţi. E bine în week-end şi se relaxează.

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii sunt grijulii cu bani, poate luni chiar îngrijoraţi dacă puşculiţa sună a gol şi îşi fac tot felul de strategii financiare, pentru că nu ştiu pe ce au cheltuit banii. Vineri şi sâmbătă se anunţă mai bune sau cel puţin ştiu ce au de făcut şi repară. La final de săptămână au soluţiile.

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, săptămâna începe sub semnul parteneriatului, sunt atenţi la oamenii cu care se întâlnesc. Unii au sentimentul că nu ajung la cei apropiaţi, nu comunică bine şi cumva pierd teren. Miercuri şi joi, sunt preocupaţi să facă gesturi frumoase, chiar romantice. Lucrurile se îndreaptă, iar vineri şi sâmbătă, pot face o drumeţie.

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Multă muncă la Vărsători încă de luni, unii sunt hotărâţi să-şi schimbe stilul de viaţă. Veşti bune pentru sănătate, luni. Marţi, miercuri şi joi sunt zile tensionate şi există riscul să nu se înţeleagă cu diverse persoane, dar şi pentru că văd lucrurile în stilul lor. Lucrurile sunt mai bune vineri şi sâmbătă.

19 - 25 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, e o săptămână care cere efort şi muncă încă de luni, când sunt mai inspiraţi. Au inocenţă în soluţiile pe care le găsesc. Miercuri şi joi sunt mai tensionate lucrurile, pentru că nu se sincronizează cu multe persoane, poate şi nişte acte sunt mai complicate, mai ales dacă au termene. Vineri şi sâmbătă, lucrurile se rezolvă, iar finalul de săptămână e grozav.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close