Antena 3 CNN Horoscop 19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii au parte de o reușită, Scorpionii se bucură de armonie în familie

19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii au parte de o reușită, Scorpionii se bucură de armonie în familie

Ambiție astăzi, chiar încăpățânare care poate fi foarte bună mai ales dacă avem lucruri dificile de rezolvat. O zi bună pentru toată lumea, ceea ce înseamnă că dacă suntem insistenți, nu ne grăbim să tragem concluzii și suntem un pic mai îndârjiți, obținem rezultate!

19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii au parte de o reușită, Scorpionii se bucură de armonie în familie
de Georgiana Adam    |    19 Feb 2021   •   08:39

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrăşcanu, la Antena 3.

19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci - bani pe care îi pot câștiga numai cu sudoare și efort. Unii sunt foarte mobilizați, alții se codesc.

19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua poate aduce și în cazul lor succes într-o dispută. Vin cu argumente, cifre și reușesc. Un act bun poate fi obținut azi.

19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, vorbim de o reușită; pentru unii poate fi medicală - o persoană care a suferit până acum; pentru alții pot fi vești bune legate de o călătorie. 

19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce sprijin neașteptat din partea unei persoane, numai dacă cer ajutorul sau recunosc o neputință.

19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii au autoritate, putere, se impun și rezolvă lucruri. Este posibil să ia decizii pe mâna lor, să treacă peste șefi, dar lucrurile să iaă bine.

19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele se pot bucura astăzi de o întâlnire foarte bună care li se promite marea cu sarea, dar s-ar putea să se pună în practică. Un act bun pentru ele sau o reușită la examen.

19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele au o zi foarte bună, mai ales prima parte a zilei când se rezolvă o problemă financiară sau ceva ce li se părea foarte păgubos. 

19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Înțelegere cu partenerul de viață sau cu o pesoană foarte apropiată. După discuțiile furtunoase din ultimele zile ajung la un rezultat și pot lua decizii privind averea, banii sau proiectele pe mai departe. 

19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, realizări la muncă, care aduc bani sau scutesc niște cheltuieli. Pot fi mândri de ei, dar doar dacă se mobilizează.

19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, vorbim de iubire astăzi - își declară sentimentele sau au curajul să facă un gest îndrăzneț din credință, din inimă, din suflet. 

19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii pot avea un moment de reușită, poate îl trăiesc doar în inima lor - pot fi mulțumiți de o reușită sau că au rezolvat ceva cu foarte multă îndârjire. Discuții foarte bune și susținere în familie.

19 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua aduce lămurire, clarificare, dezlegarea unei enigme și poate chiar o veste bună venită de la o persoană de la care nu se așteptau să primeacă așa ceva - scuze, iertare, aprobare, acceptare. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close