Antena 3 CNN Horoscop 2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au parte de dezbateri, Vărsătorii sunt preocupați de acte oficiale

2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au parte de dezbateri, Vărsătorii sunt preocupați de acte oficiale

O zi a înțelepciunii astăzi, să ne cântărim bine cuvintele, pentru că pot aduce alinare celor din jur. O zi un pic complicată pentru că depindem într-o anumită măsură de cei din jur, suntem dezamăgiți dacă nu își țin cuvntul, dar asta ne învață să fim mai toleranți.

2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au parte de dezbateri, Vărsătorii sunt preocupați de acte oficiale
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    02 Mar 2021   •   08:43

Camelia Pătrăşcanu a prezentat azi, la Antena 3, previziunile astrale pentru fiecare zodie.

2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Întâlnirile sunt frumoase, se vorbește mult despre viitor, planuri pe care le dezbat cu persoane care le pot face sugestii bune.

2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii muncesc astăzi și pot lua niște decizii sau aplică niște soluții foarte inspirate. Sunt apreciate de toată lumea și aduc și bani!

2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni vorbim de conversații cu persoane sus-puse, influente sau la distanță. Rezolvă multe lucruri datorită vorbelor pe care le cer de la ceilalți, primesc răspunsuri.

2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii poartă conversații cu persoanele din casă sau simt nevoia să se sprijine pe cineva din familie, o persoană pe care pot conta pentru a rezolva probleme de săătate, financiare, materiale.

2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Leii, prima parte a zilei aduce consultări frumoase  și un schimb de idei foarte bun. După amiază - atenție mai ales pentru cei care călătoresc.

2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt preocupate de bani,  ajung mai ușor la ei în prima parte a zilei, După amiază pot fi nemulțumite de o cheltuială pe care au făcut-o sau, mai degrabă, vor fi nevoite să o facă, probabil pentru a o împăca pe cineva.

2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele sunt foarte intuitive, de aceea vor ști la timp ce simt ceilalți, dar mai ales cu cine să colaboreze. Spre seară trebuie să fie un pic atente, atmosfera se schimbă și în casă pot fi mici tensiuni.

2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii au grijă de ei, de sănătatea lor sau nu se implică foarte mult în activitățile din jur, mai mult îi susțin pe ceilalți. După amiază - un pic de tensiuni din cauza unor vorbe neinspirate.

2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, sănătatea poate da un pic de furcă, mai ales în prima jumătate a zilei, poate pentru că au consumat prea multă energie încercând să impresioneze pe cei din jur. Atenție și la bani, la cheltuieli imprudente! 

2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornilor ziua le aduce responsabilități, muncă multă cu rezultate foarte bune. Pe seară pot fi surprinși  că-și deschid inima și iartă. 

2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători ziua aduce la început rezolvarea unor probleme pe cale oficială, cu acte. După amiază  au parte de activități care le displac și încearcă să le evite. 

2 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Peştii încearcă să se bazeze pe o altă persoană, primesc tot felul de promisiuni, dar după amiază - probabil nu toate vor fi onorate - de aceea trebuie să apeleze la altcineva și au multe discuții în acest sens. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close