Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele se îndrăgostesc, Leii primesc un cadou neașteptat

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele se îndrăgostesc, Leii primesc un cadou neașteptat

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Zi de Lună Plină sub patronajul semnului Fecioarei. Astăzi aflăm care este locul potrivit pentru noi și cum putem contribui acolo unde trăim și lucrăm și pentru cei din jur.

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele se îndrăgostesc, Leii primesc un cadou neașteptat
de Alin Tarnovschi    |    02 Sep 2020   •   08:55

O zi formidabilă care ne aduce răspunsuri, rezolvări concrete, acum, în viața pe care o avem de desfășurat în acest moment.

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Este ziua smereniei, dar și a întrajutorării. Așa că dacă cineva are nevoie de o mână întinsă, e bine să fie ei cei care o oferă.

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri este posibil ca în relația cu un prieten să afle lucruri și să fie nevoie de toată tandrețea și/sau iertarea lor.

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, vorbim despre responsabilități la locul de muncă. Lucrurile, însă, se rezolvă cu multă delicatețe, cu mult tact.

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, perspective de viitor. Iar viitorul acesta este legat de un talent, de un har, nu doar de ambiția de a face bani.

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, un cadou, un dar. Poate să nu fie un obiect fizic, ci poate declarația cuiva sau dispoziția cuiva. Poate chiar un ajutor pe care îl primesc. Oricum, vești bune și pentru sănătate.

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt într-o formă foarte bună. Luna Plină le poate aduce prieteni, un contract foarte bun sau o legătură foarte bună. Dar și o relație romantică. 

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, o Lună Plină în zona muncii. Este posibil ca printr-un coleg, căruia nu i-au dat mare importanță până acum, să se deschidă o nouă oportunitate de colaborare foarte bună.

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni vorbim de planuri de succes, de proiecte de succes. Însă doar acolo unde sunt implicați cu tot sufletul. Deci, ceva nu ne aduce neapărat un câștig material, ci mai ales liniște sufletească și împăcarea cu propria conștiință. De asemenea, poate fi o zi formidabilă și din punct de vedere sentimental.

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, relația cu o persoană din casă este foarte importantă acum, mai ales că este aspect de Lună Plină. Este nevoie de mai multă înțelegere și dăruire din partea lor. Li se va răspunde cu aceeași monedă.

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, o Lună Plină ce aduce o nouă idee, o nouă viziune, noi perspective de viitor. De la cine nu se așteaptă poate să apară o propunere, poate chiar o persoană din străinătate.

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, câștiguri astăzi, sub orice formă, dar și o zi bună pentru sănătate. Își dau seama ce trebuie făcut pentru a decurge lucrurile bine, atât financiar, cât și corporal.

Horoscop 2 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, o zi care îi pune în centrul evenimentelor. Pot avea niște presentimente în legătură cu viața lor, cu parteneriatele lor. Știu exact cine sunt și ceea ce au de făcut.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close