Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Horoscop 2021 cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru Ludovic Orban

Horoscop 2021 cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru Ludovic Orban

Horoscop 2021 cu Mariana Cojocaru. Astrologul Mariana Cojocaru a realizat profilul astrologic pentru Ludovic Orban. Aflăm date în exclusivitate despre cum va putea preşedintele Camerei Deputaţilor să influenţeze de la Parlament prin specificul zodiei lui.

Horoscop 2021 cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru Ludovic Orban
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    30 Dec 2020   •   23:55

Ludovic Orban este în zodia Gemeni, născut pe 25 mai1963. Există niște aspectele care mă duc cu gândul la faptul că 2021 va fi cu dusuri scoțiene şi schimbările a spune eu, că apar cu predilecție din 2022, 2023 care vor fi din punct de vedere astral, cum îmi indică mie aici, ani catastrofali, a explicat astrologul Mariana Cojocaru în cadrul emisiunii "Punctul de Întâlnire” de la Antena 3.

Horoscop 2021 cu Mariana Cojocaru pentru Ludovic Orban: "Vor ieşi la lumină secrete ce țin de domnia sa, ce să nu vă mirați că unele pot fi un picuț ciudate”

"2022, 2023 se conturează la domnul Ludovic Orban, din acest punct de vedere, atât pe sănătate să cât şi pe carieră versus loc de muncă, pentru că sănătatea automat se poate pune deoparte când este vorba de carieră, sănătate este prioritară. De aceea am și făcut legătura și nu întâmplător în astrologie unde este casa sănătății este și casa muncii, deci va trebui să fie cu mare băgare de seamă.

Pe urmă, mai are pe astrograma așa, pentru anul viitor un Lilith cu Uranus retrograd cu Marte și Venus la naștere. Vor ieşi la lumină secrete ce țin de domnia sa, ce să nu vă mirați că unele pot fi un picuț ciudate plecând de la ideea că Lilith se reprezintă casa pasiunilor sentimentale ne poate duce cu gândul până acolo. 2021 va veni cu un dezechilibru psihoemoțional şi afecțiuni care se pot croniciza.

Mai multe detalii despre profilul astrologic şi punctele critice din 2021 pentru Ludovic Orban aflăm din materialul realizat de jurnalistul Antena 3 Andreea Cigolea şi astrologul Mariana Cojocaru.

 

 

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close