Antena 3 CNN Horoscop 23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Racii dezleagă nişte enigme, Vărsătorii resuscitează un proiect vechi

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Racii dezleagă nişte enigme, Vărsătorii resuscitează un proiect vechi

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Muncă fructuoasă astăzi şi câştigăm ceva. Unii experienţă, alţii bani.

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Racii dezleagă nişte enigme, Vărsătorii resuscitează un proiect vechi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Apr 2021   •   08:39

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, hărnicie şi toate lucrurile bune se obţin numai dacă se mobilizează. Sunt foarte practici şi pun în aplicare nişte abilităţi practice, capătă îndemânare în ceva ce fac foarte bine.

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii capătă ingeniozitate profesională, vin cu o idee nouă, personală şi asta este de succes. Sunt mulţumiţi de felul în care merg şi lucrează mai bine singuri.

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua este fructuoasă în planul sănătăţii, veşti bune sau evoluţie bună, dar şi în problemele de casă şi confort se rezolvă ceva sau apare ceva.

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce prietenii aproape. Sfaturi foarte bune, îşi răspund la nişte întrebări, dezleagă nişte enigme. Apar şi nişte conversaţii foarte plăcute cu apropiaţii.

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce bani sau finalizarea unui proiect sau a unei etape şi asta le permite să meargă mai departe. Deci nu pierd, ci câştigă ceva în treaba bine făcută azi.

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

La Fecioare, vorbim de o zi în care au un succes în discuţia cu cineva sau într-o lucrare pe care au făcut-o şi li se dă dreptate, le este confirmată o teorie sau primesc un act bun.

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele pot avea şi ele o zi bună, datorită unei persoane care le face un cadou sau e atentă cu ele. Ori îşi rezolvă o problemă şi le scapă pe Balanţe de sarcina de a mai interveni şi a rezolva lucrurile. Partenerul de viaţă poate avea un succes material.

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este socială, discută foarte uşor, negociază bine şi cumva în urma acestor negocieri îşi protejează interesele.

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii lucrează bine în echipă, ştiu să-i înveţe pe alţii ce să facă şi poate fi nevoie de sfatul lor mai ales pentru persoanele mai tinere care au nevoie de îndrumare. Oricum, e o zi minunată şi şefii sunt cu ochii pe ei şi îi apreciază.

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua poate aduce clarificare, lămurire, o rezolvare în legătură cu viitorul sau nişte consecinţe ale unor acţiuni. Îşi ghidează foarte bine copiii sau pe cei tineri şi pot ajuta pe cineva să nu cadă într-o capcană.

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua poate aduce spor, sentimentul prosperităţii şi al dezvoltării. Fie o idee veche, un proiect care poate fi dezvoltat acum, resuscitat, pentru că găsesc condiţii.

23 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, este o zi a ideilor şi a planurilor, a agendei de lucru care se desfăşoară foarte bine şi asta le dă claritate şi coerenţă.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close