Antena 3 CNN Horoscop 23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii află un secret, Săgetătorii fac un gest frumos pentru cineva din familie

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii află un secret, Săgetătorii fac un gest frumos pentru cineva din familie

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Productivitate astăzi. Dacă suntem concentrați pe ce avem de făcut și nu improviam sau nu riscăm nimic, lucrurile merg șnur. O zi frumoasă. E și hrană pentru suflet ce se întâmplă astăzi. De aceea îngăduim, iertăm sau imaginăm și visam.

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii află un secret, Săgetătorii fac un gest frumos pentru cineva din familie
23 Feb 2021   •   08:30

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrăşcanu, la Antena 3.

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot fi foarte mulțumiți de modul în care investesc banii. Poate fi o zi în care achiziționează ceva pentru casă sau investesc niște bani, dar fac o treaba bună.

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri ziua poate aduce înțelepciune. Știu cum să rezolve un lucru. Au o abilitate extraordinară, sunt foarte experimentați și știu să arate și altora, învață pe cineva.

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, bani astăzi. Sau o mulțumire, o reușită, un spor venit cumva. Poate că unii câștigă bani pentru că nu îi pierd, pentru că evita să facă o cheltuiala sau nu strică ceva.

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce întâlniri frumoase. Este și socială și personală. Le prind foarte bine laudele și aprecierile și s-ar putea să le primească astăzi.

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, vorbim de o zi a intuiției foarte accentuată de planete. Pot să-și dea seama de niște secrete, ceva ce cineva n-a spus, ascunde. Sau un lucru de care o persoană din anturaj se teme. Și o să vadă ce fac cu această informație, deocamdată sunt discreți.

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare. o zi de bucurii pe care și le pot face, ar cel mai probabil le au alături de cei dragi. Poate că unele Fecioare se gândesc să facă un gest frumos pentru o persoană pe care o iubesc și pun la cale chiar un eveniment pentru a onora acea persoană.

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanțele au spor în muncă. Lucrurile ies mai ușor decât se așteptau. Poate chiar se rezolva o situație complicată, într-un mod aproape miraculos, aproape fără să fie un efort din partea lor sau a altcuiva. Discuții bune și sensibile cu cineva de la muncă. Poate chiar trebuie să înțeleagă un coleg, să-l înlocuiască.

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii au și ei o zi bună, mai ales în a doua jumătate a zilei. Pot rezolva o treaba destul de anevoioasă cu autoritățile. Lucrurile se rezolva că prin farmec. Vorba dulce mult aduce și dacă au nevoie de ajutor să spună.

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, e vorba de tandrețe și de duioșie. Gesturi frumoase pentru cei din cămin. Poate chiar vor să îmblânzească pe cineva, să înmoaie inima cuiva.

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt mai drăguți decât altă dată, sau răspund mai bine la gesturile frumoase pe care alții le fac să declarațiile pe care alții le fac. E nevoie de tandrețe și de duioșie azi.

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii muncesc și astăzi, le poate veni o idee foarte bună, cum să inoveze în munca lor, astfel încât să facă lucrurile mai plăcute și mai ușoare.

23 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești, ziua poate aduce sentimentalism dar și imaginație. Poate că nu fac nimic, dar mintea lor lucrează, sufletul lor explorează noi posibilități, sau le vine o nouă idee pentru a face un anumit lucru, un proiect sau a dezvolta un hobby.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close