Antena 3 CNN Horoscop 26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele primesc pontul care le aduce bani, la Raci se repară ceva

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele primesc pontul care le aduce bani, la Raci se repară ceva

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O zi frumoasă în plan sentimental, putem să ne întâlnim chiar şi cu persoanele care nu ne plac. Ne cerem scuze acolo unde e cazul şi complimentăm acolo unde e nevoie.

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele primesc pontul care le aduce bani, la Raci se repară ceva
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Apr 2021   •   08:19

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, minunată zi cu partenerul de viaţă. Pot face planuri pentru toată săptămâna şi pentru nişte evenimente inedite.

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii muncesc în colaborare cu multe persoane, dar se pot felicita pentru un rezultat bun pe care îl au la finalul zilei.

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, bunăvoinţă şi bunăvoie, îşi regăsesc umorul, poate primesc şi nişte veşti care le ridică cumva încrederea, optimismul şi inima.

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, colaborarea cu cei ai casei e foarte bună sau rezolvă o treabă, se repară ceva. În tot cazul, au un spor material, patrimonial în casă.

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce răspunsuri, veşti bune, complimente, se bucură mult de toată această stare relaţională fericită şi sunt foarte populari.

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

La Fecioare, bani azi. Îi şi discută, dar îi pot şi primi. În tot cazul, acordurile sunt minunate, poate cineva le dă şi un pont şi asta le rezolvă problemele financiare.

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele sunt în formă, sunt intuitive, au simţ social, ştiu ce să spună, sunt intuitive, ştiu cui să spună şi pot primi mutle complimente sau se descurcă în orice situaţie, şi familială, şi profesională.

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este un pic mai lentă, în sensul că nu ei acţionează, ci alţii acţionează pentru ei sau alături de ei, dar mai mult alţii fac lucrurile. Dar este talentul lor de a convinge pe cineva să se şi bucure că îi serveşte.

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, este ziua prietenei sau a întâlnirilor frumoase, în tot cazul au chef să se pună în valoare, în evidenţă şi în lumină. Toate reflectoarele le atrag asupra lor.

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, pot avea o mulţumire azi că şi-au făcut o treabă foarte bine sau că au dreptate şi demonstrează acest lucru. Este o zi care aduce glorie şi reuşită.

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, în prima parte a zilei pot primi un răspuns bun sau o rezolvare în acte sau au făcut bine o treabă şi asta este recunoscut de ceilalţi.

26 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua aduce un ajutor nesperat şi confirmat, de la o persoană apropiată sau un colaborator care le întinde o mână şi îi scuteşte de o problemă.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close