Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au tot felul de sarcini de îndeplinit, Săgetătorii sunt puși pe cheltuială

Horoscop 26 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au tot felul de sarcini de îndeplinit, Săgetătorii sunt puși pe cheltuială

Horoscop 26 septembrie 2020. Ceva oboseală, astăzi, așa că cel mai bine ar fi să ne odihnim, dacă se poate în singurătate și fără telefoane. Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 26 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au tot felul de sarcini de îndeplinit, Săgetătorii sunt puși pe cheltuială
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    26 Sep 2020   •   10:29

HOROSCOP BERBEC - Berbecii ar vrea să se rupă de tot felul de obligații și de sarcini și trebuie să aibă mult curaj să facă asta pentru că îi prind din urmă niște treburi nerezolvate.

HOROSCOP TAUR - Ziua le poate aduce chef de detașare totală de lucrurile care i-au apăsat până acum. Cel mai bine ar fi să plece într-o excursie și să se izoleze un pic pentru a-și încărca bateriile.

HOROSCOP GEMENI - Atenție la sănătate! Bine ar fi ca în acest weekend să acorde mai multe atenție îngrijirii.

HOROSCOP RAC - Tensiuni conjugale sau relaționale. Chiar dacă nu se confruntă cu cineva, probabil că în mintea loc există foarte multe dialoguri care-i spun ce trebuie persoanei care i-a călcat pe bătături.

HOROSCOP LEU - Grijă la sănătate. S-a acumulat multă oboseală și dacă nu se odihnesc este posibil să se resimtă grav.

HOROSCOP FECIOARĂ - Fecioarele lucrează, simt că depinde de ele acum o anumită etapă a unei lucrări pe care o derulează, chiar dacă nu au nimic de câștigat de pe urma acestui lucru.

HOROSCOP BALANŢĂ - E greu să evite niște discuții în casă, dar ar fi bine să o facă pentru că aspectele sunt tensionate.

HOROSCOP SCORPION - Ziua le poate aduce tot felul de sarcini, mai multe pentru alții, drumuri multe, destul de obositoare. Trebuie să fie mai atenți, mai vigilenți, mai ales dacă ies din casă.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - Bani și cheltuieli, mai ales în prima parte a zilei, care este destul de agitată. După-amiază lucrurile se mai liniștesc un pic.

HOROSCOP CAPRICORN - Buna dispoziție sau speranța revine după orele prânzului, poate și datorită faptului că primesc un cadou.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Își vin în firi abia după-amiază. Prima parte a zilei e cu atenționare pentru sănătate, însă după-amiază sunt în formă.

HOROSCOP PEȘTI - Odihnă. Cel mai bine ar fi să se rupă un pic de cotidian. Nu le-ar strica o discuție cu o persoană mut mai instruită decât ei sau cu o viziune mai largă de viață astfel încât să vină cu un alt punct de vedere și să le dea și sfaturi foarte utile.

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close