Antena 3 CNN Horoscop 27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Luna plină aduce discuţii pentru Peşti şi bani la Vărsători

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Luna plină aduce discuţii pentru Peşti şi bani la Vărsători

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Este Lună plină ce vizează banii, astăzi. E adevărat, mai mult cheltuim, dar trebuie să fim atenţi şi la rezervele noastre, să nu intrăm prea mult în ele.

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Luna plină aduce discuţii pentru Peşti şi bani la Vărsători
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Apr 2021   •   08:11

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, au multe lucruri de făcut şi au resurse, pot câştiga bani, dar cumva ziua de azi le atrage atenţia asupra unor riscuri financiare.

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

La Tauri, în relaţiile personale se discută mult şi despre bani şi fiecare cu ce vine. Poate Taurii nu prea mai vor să dea, înainte de a li se demonstra ce vor primi. Negocieri şi negustorii.

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, atenţie la sănătate astăzi, pentru c primiţi nişte semne din partea corpului şi trebuie să ţineţi cont de ele. Atenţie şi la alimentaţie sau aportul de nutrienţi.

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua pune accentul pe iubire, dar o iubire mai mult primită decât una pe care ei o dau. Şi pot astăzi să-şi negocieze cumva sentimentele, să creadă, să nu creadă rămâne de văzut pentru zilele următoare.

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce putere şi reuşită. E Lună plină şi pot fi un pic emotivi şi au sentimentul că îşi riscă poziţia dacă iau o atitudine prea fermă, dar fac uz de autoritate.

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

La Fecioare, veşti bune pe care le aşteaptă de la autorităţi şi care pot viza şi banii sau un câştig pe care îl urmăresc. Pot primi şi veşti bune azi, dar e necesar să se mai consulte cu cineva.

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, e o zi în care analizează mult ce fac ceilalţi sau partenerul de viaţă, cum îşi cheltuie banii, dacă se ţin de treabă, cu alte cuvinte sunt cu ochii pe ceilalţi şi au grijă ca nu cumva cineva să-i suprasolicite.

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, întâlniri pentru care se pregătesc, îşi folosesc toată intuiţia şi tot tactul, şi asta este extraordinar, pentru că trebuie să convingă pe cineva să facă nişte lucruri sau să accepte un acord.

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua atrage atenţia asupra sănătăţii sau a exceselor pe care le-au făcut în ultima vreme, chiar şi de muncă, şi trebuie să fie un pic mai atenţi la ei înşişi şi la sănătatea lor.

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii iubesc mult, au inima deschisă, fie iubesc o activitate pe care o fac sau o persoană şi nu ştiu exact dacă oamenii din jurul lor văd calităţile lor extraordinare şi sentimentele lor. Deci, sunt descumpăniţi sau nu ştiu cum să traducă un gest pe care cineva îl face pentru ei sau care e locul lor în inimile celorlalţi.

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, multă activitate pentru care se concentrează şi multe actitvităţi azi care sunt subliniate de Luna plină care le dă şi emoţii, mai ales dacă ei trebuie să decidă, să anunţe pe cineva ceva. Sunt un pic descumpăniţi mai ales de impresia pe care o fac, dar drumul e lung şi aduce bani.

27 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, Luna plină care se formează azi poate să le aducă discuţii legate de bani, mai ales dacă depind de o altă persoană şi pot fi un pic emotivi în legătură cu sfaturile pe care le primesc. Dar sunt bune şi ar fi bine să ţină cont de ele.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close