Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de o reușită, Scorpionii primesc o lecție

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de o reușită, Scorpionii primesc o lecție

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Este una din acele zile în care trebuie să dovedim că lecțiile din greșelile trecute. O zi a înțelepciunii, o zi cu foarte multe lecții, dar glorioasă la final, în care încasăm un succes.

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de o reușită, Scorpionii primesc o lecție
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Aug 2020   •   08:00

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pot avea, mai ales la prânz, evenimente importante, situații importante, la care trebuie să ia o decizie și trebuie să o cântărească foarte bine. Ea nu se bazează numai pe argumente matematice sau contabile, ci și pe cele morale.

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Își calculează banii și mai ales riscurile. Nu vor să piardă, tocmai de aceea anticipează pe termen lung niște efecte și o fac foarte bine.

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni e important să aprecieze și să decodifice cuvintele și gesturile persoanei din fața lor, astfel încât să știe, să înțeleagă ce se ascunde în spatele lucrurilor nespuse.

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, la muncă se pune problema de a repara o situație sau se repetă o situație și își dau seama că trebuie să aplice ce au învățat atunci când s-au lovit de prag și se pare că reușesc.

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate activa o lecție emoțională, sentimentală și acum știu mai bine ce au de făcut și de aceea nu își lasă inima să o ia la galop.

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare este o lecție care vizează folosirea inteligentă a resurselor: ce fac cu banii, în ce oameni investesc energia și încrederea lor. Nu vor să se mai păcălească și să risipească din resursele lor. Foarte bine!

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Este una din acele zile care în relațiile personale foarte apropiate, cu oamenii care contează, își dau seama că din prea multă exigență, chiar dacă au dreptate, dar prea exigenți fiind, riscă să îndepărteze oamenii de lângă ei. Mai puțină mustrare și mai multă susținere.

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni este o lecție financiară pe care o au de depășit astăzi, se poate repeta o situație în care nu și-au văzut interesul sau nu au avut încredere în ei și au pierdut. Acum, este exact invers. Trebuie să fie mai hotărâți și mai încrezători.

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, propria lor personalitate le poate juca feste și au mai trecut prin astfel de momente, se reactivează lecția și de aceea, cumva, stima de sine trebuie simțită și integrată în așa fel încât să nu devină orgoliu sau infatuare.

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, lecția este de a depăși teama de viitor, lucrurile pe care nu le știu, nu le văd clar pentru că nu au elemente. Deci, să nu se mai teamă de lucrurile care le scapă sau care nu țin de ei. Să aibă mai multă încredere în procesul vieții.

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Au una din acele zile în care nu trebuie să mai lase să treneze lucrurile. Deci, să se mobilizeze atunci când au ceva de făcut pentru că, le aduc aminte, au mai pierdut niște trenuri.

Horoscop 27 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești este lecția implicării și a împuternicirii, mai ales dacă unele activități depind de ei, pregătiți sau mai puțin pregătiți, trebuie să fie acolo și să nu mai facă pași în spate lăsând pe alții sau să lase lucrurile neterminate.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close