Antena 3 CNN Horoscop 29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii primesc bani, Capricornii întind o mână de ajutor

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii primesc bani, Capricornii întind o mână de ajutor

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Mintea zboară departe şi poate că unii dintre noi şi călătoresc departe, mai ales că e o zi foarte dinamică şi foarte frumoasă.

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii primesc bani, Capricornii întind o mână de ajutor
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    29 Apr 2021   •   08:45

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot primi veşti de la persoane cu care nu au mai vorbit demult şi unele sunt chiar sfaturi foarte înţelepte sau aprecieri de la persoane în care au încredere.

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii au azi o zi a înţelepciunii financiare, găsesc soluţii sau ştiu cum să pună problema astfel încât să fie şi ei mulţumiţi, dar să împace şi o persoană importantă cu care colaborează.

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, acte importante astăzi. Fie găsesc o soluţie prin care pot rezolva o problemă administrativă, juridică, fie primesc un sfat sau cumva nu-şi mai bat capul cu o problemă care îi apăsa şi nu o mai dezvoltă.

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce multe treburi, iar pentru unele primesc ajutor sau deleagă pe alţii să se ocupe, deci nu mai sunt atât de mult dornici de control şi reuşesc să facă multe lucruri.

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, vorbim de o zi a înţelepciunii, cântăresc bine lucrurile şi ştiu să spună lucruri cu sens, cu substrat, foarte importante pentru cei din jur sau îşi dau seama de nişte aspecte şi situaţia se clarifică.

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

La Fecioare, ziua aduce o bună concentrare pentru ce au de făcut la muncă sau în treburile pe care şi le-au propus şi cumva ating un punct de măiestrie astăzi, dau dovada unui exerciţiu foarte bun într-o chestiune pe care o stăpânesc.

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, întâlniri şi drumuri, şi le prinde foarte bine pentru că au chef să vorbească de toate cu toată lumea. Dau sfaturi şi se înţeleg minunat cu copiii.

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, bani astăzi, care sunt orientaţi spre casă sau sunt bine drămuiţi. Dovedesc în felul acesta înţelepciune şi prudenţă şi pot discuta treburi foarte importante cu cineva în vârstă din familie, pot primi sprijin sau ajung la o înţelegere sau la o idee bună.

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

La Săgetători, ziua le accentuează egoul, pot fi lăudăroşi, sunt un pic infatuaţi, dar face parte din farmecul personal. Impresionează prin tot felul de experienţe prin care au trecut şi pe care le împărtăşesc. Este ziua poveştilor şi mărturisirilor.

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua poate aduce visare, preocupare pentru probleme care nu ţin de ziua de astăzi, e neaşteptat pentru ei, au discuţii cu o persoană aflată la distanţă şi aud de o problemă financiară a cuiva şi poate reuşesc să întindă o mână de ajutor.

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, o zi a prieteniei astăzi, se gândesc la apropiaţii lor, poate şi discută sau primesc multe invitaţii şi nici nu mai ştiu pe care să o accepte. Până la urmă, se vor afla acolo unde este mai puţină bătaie de cap şi mai profitabil pentru ei.

29 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua aduce responsabilităţi de tot felul şi au grijă să nu deranjeze pe cineva. Grija aceasta poate să-i obosească, astfel încât la finalul zilei se resimt şi parcă ar vrea să închidă telefoanele şi uşile, astfel încât să se poată odihni. Dar se descurcă cu mult tact.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close