Antena 3 CNN Horoscop 3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Balanțele sunt gata de muncă. Taurii primesc vești de la cei dragi

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Balanțele sunt gata de muncă. Taurii primesc vești de la cei dragi

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Responsabilități astăzi, pentru unii muncă, pentru alții greutate, apăsarea unor activități care nu le plac, dar care trebuie rezolvate.

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Balanțele sunt gata de muncă. Taurii primesc vești de la cei dragi
de Georgiana Adam    |    03 Apr 2021   •   08:20

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au de luat hotărâri sau organizează pe toată lumea și se zbate destul de mult ca toată lumea să fie mulțumită. Organizează poate chiar o întâlnire, o masă în familie.

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, vești de departe, de la persoane pe care nu le-au văzut de mult timp și discută niște teme destul de aspre pentru ei, obligații, drepturi, poate chiar legate de familie și cu membrii familiei.

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, depind cumva de cineva și încearcă să determine pe cineva să fie loial, să își țină cuvântul. Mai bine se ocupă de sănătatea lor.

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii se confruntă poate cu o persoană care de răzgândește sau nu susține ce a spus cândva. Racii pun lucrurile acesta, foarte transparent, în discuție.

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, muncă azi, gospodărească, corvoadă, nu le place, dar pot fugi. Atenție la sănătate și dezgustul se poate somatiza la un moment dat.

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, muncă astăzi, au de rezolvat ceva și trebuie să se concentreze. În relațiile sentimentale aspectele sunt un pic mai reci, asta înseamnă că nu reușesc să ajungă la cineva sau nu prea au chef să îi facă pe plac.

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe, muncă în case, gospodărire, dar pot avea progres dacă nu așteaptă să fie susținute și muncesc mai mult singure sau se bazează în primul rând pe ele.

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii sunt în ședință. Fac tot felul de calcule, dar și vizite. Poate au nevoie să primească un sfat.

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, bani astăzi, economisiți. Unii se uită peste caietul de socoteli, alții își numără banii din pușculiță. La final sunt foarte mulțumiți, mai ales dacă au evitat o cheltuială.

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua poate aduce sensibilitate și fler. Nu e bine să se afle lângă persoanele pe care le iubesc și fac tot felul de surprize frumoase celor din jur.

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt discreți, poate se ascund. În felul acesta, nimeni nu îi pune la nicio treabă. Bine este să se îngrijească de sănătatea lor.

3 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești, este o zi socială și sunt importante întâlnirile pe care le au, pentru că primesc sugestii bune sau își iau niște modele din oamenii pe care îi întâlnesc și din experiențele pe care le împărtășesc.

O zi frumoasă pentru toată lumea dacă știm să ne vedem interesul, ne facem treaba și nu ne băgăm în treburile celorlalți.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close