Antena 3 CNN Horoscop 4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt creativi, Capricornii primesc veşti bune

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt creativi, Capricornii primesc veşti bune

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O zi în care Taurii fac slalom printre responsabilităţi şi chestiuni birocratice iar Capricornii îşi clarifică, în sens pozitiv, statutul profesional şi proiectele în care sunt implicaţi.

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt creativi, Capricornii primesc veşti bune
de Georgiana Adam    |    04 Ian 2021   •   09:30

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Începeţi anul cu energie, munciţi cu sârg şi sunteţi foarte motivaţi să obţineţi rezultate. Nu puteţi face totul dintr-o dată şi, prin urmare, trebuie să fiţi foarte raţionali.

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Daţi dovadă de imaginaţie şi creativitate atunci când trebuie să vă descurcaţi prin hăţişurile birocratice şi ale responsabilităţilor administrative. Azi e o zi în care veţi primi veşti de departe.

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Este o zi care poate aduce veşti bune şi înţelegere în casă şi, posibil, chiar anumite rezolvări patrimoniale.

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Astăzi vă aşteaptă vizite, drumuri şi discuţii cu un colaborator sau cu partenerul de viaţă. Acestea se vor desfăşura în bună înţelegere, deci sunt premise ca ziua să se încheie în mod optimist.

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

O zi croită să vă aducă reuşite, succese şi rezolvări. Unii nativi vor constata că rezolvările înseamnă bani mai mulţi. Alţii vor vedea că este vorba de salvarea de la o pierdere.

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele trebuie să dea curs, astăzi, vocii interioare, pentru că ziua le va fi guvernată de intuiţie şi de inspiraţie. Este valabil mai ales în probleme sentimentale sau pedagogice, dacă trebuie să sfătuiască pe cineva.

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Nativii ar face bine să îşi înceapă ziua cu răbdare şi calm, pentru că trebuie să îşi încarce bateriile. N-ar fi rău să începeţi să vă puneţi în agendă, pentru multe luni de acum înainte, proiectele şi lucrurile pe care doriţi să le realizaţi!

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

O zi în care veţi socializa intens şi veţi povesti ce aţi făcut în ultima perioadă. Este posibil să primiţi sfaturi practice, pe care ar fi bine să le aplicaţi imediat. Asta nu înseamnă, bineînţeles, că nu trebuie să le treceţi mai întâi prin filtrul raţiunii.

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentr Săgetător

O zi marcată de responsabilităţi şi muncă, în care veţi excela în realizarea lucrurilor pe care le stăpâniţi foarte bine şi pentru care veţi primi aprecierea celor din jur. Daţi dovadă de o mare cumpătare, mai ales în materie de cheltuieli.

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Este posibil să primiţi veşti foarte bune pe cale ierarhică, de sus în jos, mai exact, de la şefii dumneavoastră. Veştile pozitive vă vor oferi oportunitatea de a vă poziţiona mai bine la locul de muncă sau în cadrul proiectelor dumneavoastră.

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

O zi în care preferaţi să le lăsaţi altora iniţiativa de a spune sau de a face. Astfel, veţi avea posibilitatea de a evalua mai precis intenţiile celor din anturajul dumneavoastră.

4 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

O zi bogată în fapte pentru care sunteţi lăudaţi. La un moment dat, este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment destul de pretenţios, care vă va solicita concentrarea şi abilitatea de a socializa.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close