Antena 3 CNN Horoscop 4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii descoperă un secret, Peștii învață din erori

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii descoperă un secret, Peștii învață din erori

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O zi jupiteriană. Mintea ne fuge în toate părțile, avem multe preocupări și poate fugim de la o activitate la alta. Mulți dintre noi se vor înțelepți, alții primesc sfaturi înțelepte. Fără cheltuieli de energie și de bani, astăzi.

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii descoperă un secret, Peștii învață din erori
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    04 Mai 2021   •   08:34

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, un pic de agitație și dezorganizare astăzi, dar dacă nu au niște obiective foarte mari poate e bine să se lase purtați de evenimente.

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri ziua poate aduce, mai ales spre final, o confruntare. Își spun opinia cu foarte multă putere, cu mare accent și s-ar putea ca asta să nu convină unora. Cheltuieli.

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni este o zi a adevărului care poate să îi deranjeze. Descoperă o minciună, un secret sau o latură puțin cunoscută a unei persoane, sau o nuanță a unei situații. Poate chiar apreciază că au judecat greșit lucrurile.

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce revelații legate de o persoană din anturajul lor, pe care contau, cu care colaborau. Și își pot da seama de niște dorințe neexprimate ale acelei persoane, poate chiar niște ambiții și asta s-ar putea să îi afecteze.

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei este o zi în care imaginea lor, reputația, poate fi un pic cutată. Mai ales dacă se așteptau ca cineva să îi laude, aprecieze, iar acea persoană are și niște observații de făcut.

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare e bine să fie atente astăzi la sănătate. Excesele alimentare, poate chiar din ultima vreme, au astăzi repercursiuni. Și s-ar putea să încheie ziua cu o atenție mai mare pentru nevoile corpului lor, poate chiar un mic beteșug.

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe este o zi de bucurii, își fac toate poftele. Dar, în același timp, poate aud critici din partea celor din jur. O dorința a lor pe care vor să o satisfacă înseamnă cheltuiala și nu toată lumea e de acord.

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, în casă și cămin petrec cea mai mare parte din zi. Spre seară, atmosfera poate fi un pic încordată, parcă nu le ajunge spațiul, sau trebuie să împartă drepturile și obligațiile cu cineva din cămin.

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, atenție mai ales pentru cei care fac drumuri sau se întorc de unde au petrecut. Ziua stă sub semnul legii așa că trebuie să respecte normele.

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii pot avea o cheltuiala neprevăzută, mai ales în ultima jumătate a zilei. Primesc o veste și își dau seama că trebuie să scoată niște bani din buzunar, poate pentru o cheltuială. Dar până la urmă lucrurile ies bine.

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători ziua subliniază orgoliul, mai ales în a doua jumătate a zilei. Dacă nu le sunt recunoscute faptele bune pe care le-au făcut în ultima vreme, sau le sunt răstălmăcite intențiile. Se mâhnesc. Dar lucrurile vor trece cu multă toleranță.

4 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești ziua poate aduce niște concluzii foarte înțelepte, privind niște acțiuni sau judecăți pe care le-au făcut și învață din erori. Înțelepciunea coboară asupra lor la final de zi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close