Antena 3 CNN Horoscop 4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii cer ajutorul azi, Racii bat la o uşă închisă, dar primesc răspuns

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii cer ajutorul azi, Racii bat la o uşă închisă, dar primesc răspuns

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Este ziua ajutorului providenţial. Fiecare are partea lui de noroc şi lumină.

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii cer ajutorul azi, Racii bat la o uşă închisă, dar primesc răspuns
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2021   •   08:37

Camelia Pătrăşcanu a prezentat azi, la Antena 3, previunile pentru fiecare zodie în parte.

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pot descoperi o soluţie poate datorită unei persoane foarte inspirate, dacă o consultă şi nu fac pe orgolioşii.

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii colaborează foarte bine azi cu un prieten sau o cunoştinţă. Se pot informa şi de pe internet sau luând o carte din bibliotecă află nişte răspunsuri.

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii muncesc şi muncesc cu spor alături de cineva care e mai priceput decât ei. Dacă au probleme, trebuie să ceară ajutorul.

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, vorbim de inspiraţie, intuiţie, fac ceva altfel decât au făcut până acum. Poate chiar bat la o uşă care a fost închisă, dar îşi găsesc această îndrăzneală şi de data aceasta se deschide şi primesc răspunsuri.

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii lucrează în taină, în tihnă, ei cu ei. Pun lucrurile cap la cap şi leagă soluţiile, elementele care până acum au fost disparate. Sprijin mult şi din partea familiei.

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua aduce consultări, şedinţe, vorbele sunt bune, aşa încât toată lumea sare în ajutorul lor sau în apărarea lor.

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele au o zi foarte fructuoasă din punct de vedere financiar, banii vin din muncă în care ştiu să-i cointereseze şi pe ceilalţi şi de aceea ies lucrurile bune. Deci, în nciun caz singuri. Este posibil să aplice o soluţie pe care au văzut-o la alţii.

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, intuiţie azi, fler în toate problemele pe care le au de rezolvat. Se bazează mai mult pe prieteni decât pe familie.

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au azi o atenţionare cu privire la sănătate, au nevoie să-şi încarce mai mult bateriile. După-amiaza poate fi un pic mai bună şi sunt mai clari cu privire la interesele lor financiare şi la soluţii.

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii lucrează cu spor în prima parte a zilei, şi nu singuri, ci ajutaţi. Pot să-şi ia un model sau există un precedent pe firul căruia merg şi lucrurile ies mai bine. Atenţie la sănătate spre seară.

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au autoritate şi ţin la o soluţie, la o măsură, nu vor să iasă din confortul lor. Poate fi bine pentru unii Vărsători, dar să nu experimenteze soluţii noi, pentru alţii poate e bine să arunce un ochi şi peste gard să vadă şi ce fac alţii.

4 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua poate aduce răspunsuri, poate nu toate aşteptate şi bune, dar utile pentru că îi descurcă din problemele pe care le au şi de aceea se simt mai puternici la final de zi, mai luminaţi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close