Antena 3 CNN Horoscop 5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii primesc veşti în această zi plutoniană, Capricornii au discuţii în familie

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii primesc veşti în această zi plutoniană, Capricornii au discuţii în familie

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O zi plutoniană. Trebuie să ne urmăm scopurile şi să fim ambiţioşi, să nu ne lăsăm intimaţi de contexte sau de oameni.

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii primesc veşti în această zi plutoniană, Capricornii au discuţii în familie
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Apr 2021   •   08:30

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, poate fi o izbândă azi, li se dă dreptate, cercetările pe care l-au făcut în ultima vreme ajung la un rezultat. Acte bune şi relaţia cu autorităţile, învingătoare.

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce o lămurire, o clarificare sau un răspuns de la o persoană foarte bine instruită, un răspuns de care ei au nevoie. Veşti bune şi de la prieteni, dar şi invitaţii interesante.

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

La Gemeni, voinţa şi ambiţia e legată mai mult de persoana cu care colaborează sau de partenerul de viaţă care e intransigent. Astfel, Gemenilor nu le rămâne decât să susţină sau nu acest demers.

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii se pot dovedi foarte principiali în relaţiile pe care le au, nu renunţă la valorile lor şi poate acest lucru este bun şi pentru ei, şi pentru cei din jur.

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, vorbim azi de muncă plină de abnegaţie, dar şi foarte bine structurată. Îşi fac lista de priorităţi şi etapele pe care le au de parcurs pentru a-şi atinge obiectivele.

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele îşi depăşesc limitele printr-o reuşită pe care o pot avea azi, nu e una financiară, mai curând faptul că învaţă nişte lucruri noi sau depăşesc nişte bariere pe care le-au avut până acum.

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, e o zi pe care o pot folosi lucrând în surdină, în intimitate, sunt foarte bine centraţi şi aliniaţi cu scopurile lor. Există discuţii în familie în legătură cu un proiect comun.

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua poate aduce întâlniri importante, primesc sfaturi, cer informaţii şi este o zi foarte importantă pentru munca lor. Pot înţelege care sunt demersurile pentru o autorizare importantă pentru ei.

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbim de bani care sunt economisiţi, şi nu cheltuiţi, sau recuperaţi de pe unde i-au dat. Ziua e spornică din punct de vedere financiar, iar cei care au de luat bani prin acte înţeleg cum să facă asta.

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, e vorba de o zi de autoanaliză, îşi dau un răspuns pentru ei, dacă le convine sau nu o anumită situaţie. Răspunsul trebuie să fie foarte sincer. Sunt discuţii şi în familie, în legătură cu felul în care văd ei viitorul.

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua e mai discretă, fie se concentrează pe lucruri pe care le au de făcut şi e bine să nu vorbească cu multă lume, fie nu prea au chef şi stau în discreţie, pentru a-şi încărca bateriile.

5 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua e marcată de o întâlnire importantă şi de o persoană care îi lămureşte foarte bine pentru că au şi experienţă de viaţă, dar şi profesională. Se lămureşte şi impactul pe care îl are activitatea Peştilor în mediul în care lucrează. E importantă părerea unora despre ei şi ascultă cu luare aminte.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close