Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Norocul se ţine scai de o zodie, iar pentru alta vin zile grele

Horoscop 5 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Norocul se ţine scai de o zodie, iar pentru alta vin zile grele

5 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Libertatea se plăteşte destul de scump, este concluzia acestei zile, deci nu tot ceea ce ne dorim să facem este util pentru noi sau plătim un preţ prea mare.

Horoscop 5 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Norocul se ţine scai de o zodie, iar pentru alta vin zile grele
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Mai 2021   •   08:30

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 5 mai

Horoscop Berbec

Pentru Berbeci, ziua poate aduce contrarietate, cu alte cuvinte cineva din anturaj poate fi mirat de acţiunile Berbecilor şi constată că, de fapt, nu sunt înţeleşi nici măcar de prieteni.

Horoscop Taur

Pentru Tauri, orgolii foarte accentuate astăzi, dar spre final de zi lucrurile se calmează un pic, e loc pentru explicaţii şi gânduri bune.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni, planuri mari dar care nu pot fi împlinite decât în parte, aşa că a doua jumătate a zilei aduce măsură, dar şi înţelepciune şi rămân doar lucrurile care sunt cu adevărat importante şi trebuie făcute.

Horoscop Rac

Pentru Raci, ziua marchează, mai ales în a doua jumătate a ei, judecată plină de înţelepciune. Deci chiar dacă cineva nu-şi face treaba, Racii sunt tentaţi să ofere a doua şansă, chiar şi a treia şansă.

Horoscop Leu

Pentru Lei, ziua e marcată de cheltuieli pe care nu e bine să le facă şi nici nu vor să le facă. Deşi cineva insistă sau îi roagă, rămâne de văzut dacă rezistă tentaţiei de a sprijini o persoană care nu au sentimentul că va folosi ajutorul folosit.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se sacrifică pentru o cauză bună sau pentru cei din jur, mai ales în a doua jumătate a zilei şi spun că dacă ei fac chiar mai mult decât au promis, important e să iasă treaba bine.

Horoscop Balanţă

Pentru Balanţe, toleranţă, îngăduinţă, iertare - sentimente pentru o persoană care poate nu şi-a făcut datoria sau e neglijentă. În felul acesta, îşi arată superioritate sau înălţimea sufletească. 

Horoscop Scorpion

Scorpionii au nevoie de tandreţe şi răsfăţ astăzi, deci fără activităţi dificile sau sarcini complicate, poate unii se gândesc chiar să facă o excursie şi o drumeţie pentru a-şi aerisi sufletul.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători, e recomandat să petreacă în casă sau pe lângă casă, poate chiar au nevoie de sprijinul cuiva din familie, dar le-ar prinde bine şi o zi de răsfăţ corporal pentru a-şi pune în ordine energia.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni, ziua poate aduce gust pentru discuţii sau călătorii, deci pot fi vizite unde dezbat nişte probleme. Veştile sunt bune, mai ales în a doua jumătate a zilei.

Horoscop Vărsător

Pentru Vărsători, banii sunt subliniaţi azi şi mai bine ar fi să se gândească cum să-i facă decât să-i cheltuiască pe cei pe care îi are acum. Spre final de zi, au o soluţie foarte ingenioasă şi practică la muncă.

Horoscop Peşti

Pentru Peşti, ziua subliniază intuiţia lor fantastică, de aceea simt ce se petrece cu cei din jur sau ce e mai bine de făcut, ce să se afle sau ce de făcut în următoarele zile. Să se lase purtaţi de această intuiţie, pentru că nu dau greş.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close