Antena 3 CNN Horoscop 6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Zi saturniană cu dispute pentru Gemeni şi repararea unor greşeli la Peşti

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Zi saturniană cu dispute pentru Gemeni şi repararea unor greşeli la Peşti

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O zi saturniană azi, ne interesează care este imaginea noastră publică, locul nostru în societate sau în grupul în care funcţionăm, ce părere au oamenii despre noi.

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Zi saturniană cu dispute pentru Gemeni şi repararea unor greşeli la Peşti
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    06 Apr 2021   •   08:39

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot trece înţelepţii grupului sau spun lucruri de valoare azi sau temperează pe cei din jur. Atenţie la bani, pot fi cheltuieli din cauza mediului şi circumstanţelor, nu pentru că ei ar vrea să cheltuiască.

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii au cuvânt de spus chiar şi în faţa şefilor, mai curând sunt împotrivă decât pentru a se realiza ceva, au un punct de vedere foarte personal şi şi-l susţin.

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

La Gemeni, ziua saturniană aduce o înţelegere a unei probleme petrecută cu multă vreme în urmă, dar ale cărei consecinţe se fac simţite şi acum şi înţeleg mai filosofic, mai moral acele întâmplări care îi afectează acum.

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, înţelepciunea este legată de bani şi felul în care îşi gestionează averea. Se bazează pe forţele proprii şi cineva ar putea să le spună nu, la un ajutor pe care îl solicită.

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, această zi saturniană este de responsabilitate şi maturitate în relaţiile publice, bine ar fi să lase partea mai matură a lor să fie cunoscută de cei din jur, astfel încât seriozitatea să fie explicită pentru toată lumea.

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele lucrează foarte intens, responsabile, poate un pic obosite de toate sarcinile asumate, dar la finalul zilei sunt victorioase, mai ales dacă nu au avut pe cine să se bazeze şi toată lumea le recunoaşte efortul, pentru că numai ele lucrează.

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, talentul lor pedagocic e azi subliniat prin sfaturile pe care le dau, dar şi prin recomandările pe care le fac în general oamenilor cu care discută. Chiar şi cu autorităţile au dispute azi, vin cu argumente şi le se dă dreptate, de aceea la finalul zilei sunt mulţumite şi obţin ce şi-au dorit.

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii e posibil să lucreze în singurătate, pentru că au nevoie de concentrare, lucrează la un document foarte important, de aceea e bine să se concentreze.

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbim de acte, trebuie să fie responsabili dacă nu şi-au plătiti nişte taxe, în tot cazul au de lucru cu banii şi autorităţile.

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, banii sunt subliniaţi azi, talentele lor profesionale se simt foarte bine şi sunt recompensaţi financiar pentru munca pe care o depun.

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, vorbim de o zi a responsabilităţii azi, sunt foarte concentraţi pe ce au de făcut şi se întreabă dacă pot acoperi ce au de făcut sau se hazardează şi încearcă se impresioneze.

6 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, este o zi care aduce repararea unor greşeli din trecut, astfel încăt paşii următori să fie urmaţi de lucrurile pe care nu le-au făcut până acum.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close