Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zodie o ia de la capăt, pentru alta e luna marilor surprize

Horoscop 6 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zodie o ia de la capăt, pentru alta e luna marilor surprize

Horoscop 6 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Ziua generiozităţii nu trebuie să treacă fără să facem o faptă bună.

Horoscop 6 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zodie o ia de la capăt, pentru alta e luna marilor surprize
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    06 Mai 2021   •   08:20

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 6 mai

Horoscop Berbec cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Berbeci, poate fi nevoie să ajute un prieten şi sunt tentaţi să ajute cu bani, obiecte şi asta e foarte bine, pentru că asta e energia zilei.

Horoscop Taur cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Tauri, un sfat bun prinde bine oricând şi îşi împărtăşesc experienţa. Pe de altă parte, Taurii mai tineri pot cere ajutorul, iar lucrul bun pe care îl fac e să recunoască faptul că au nevoie de el.

Horoscop Gemeni cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Gemeni, mai ales dacă au puterea de a lua decizii bune cu impact şi asupra celorlalţi, chiar trebuie să se gândească şi la ceilalţi, nu doar la ce este util şi practic, ci şi la cum impactează pe ceilalţi şi cum modifică calitatea vieţii lor.

Horoscop Rac cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Raci, dreptatea şi adevărul sunt subliniate azi, dar nu neapărat în sens juridic, ci spiritual, sufleteşte, aşa încât ei trebuie să meargă mai în profunzimea lucrurilor.

Horoscop Leu cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Lei, generozitatea acestei zile este axată de persoanele care îi ajută şi îi sprijină. Leii mai în vârstă pot oferi o mână unei persoane tinere aflată în impas.

Horoscop Fecioară cu Camelia Pătrăşcanu

Fecioarele încurajează şi acesta este darul pe care ele îl pot face, să vadă calităţile, pe care nu toată lumea le sesizează, la o persoană care are nevoie acum de susţinere.

Horoscop Balanţă cu Camelia Pătrăşcanu

Balanţele fac multe lucruri astăzi, este ziua serviciilor şi pot ajuta persoanele din preajmă cu bani, obiecte şi mai ales prin activităţi. În felul acesta, bifează o zi a dăruirii. 

Horoscop Scorpion cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Scorpioni, vorbim de bunăvoinţă, dar şi de dragoste, mai ales prin vorbe frumoase, cuvinte de încurajare, mângâieri, îmbrăţişări reuşesc să transmită dragostea oamenilor care chiar au nevoie să simtă asta.

Horoscop Săgetător cu Camelia Pătrăşcanu

Săgetătorii sunt alături de persoanele din familie, mai ales cele care sunt în neputinţă. Unii însă sunt codaşi şi preferă să se ascundă şi să aibă grijă de ei, pentru că ei sunt persoanele care au cea mai mare nevoie de salvare acum.

Horoscop Capricorn cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Capricorni, sfaturi bune şi vorbe bune, pot oferi informaţii foarte utile unor persoane care cer asta. Mai ales cu copiii se înţeleg bine sau cu persoanele afate la început de un drum.

Horoscop Vărsător cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Vărsători, generozitate în bani, cel puţin aşa arată harta. Pot simţi nevoia să ofere din toată inima, dar unor persoane apropiate, unor cunoscuţi sau relaţii ale relaţiilor.

Horoscop Peşti cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Peşti, ziua aduce blândeţe de sine, poate este bine să-şi ierte ceva, nişte greşeli şi să se privească mai puţin aspru, să se încurajeze puţin, pentru a-şi creşte atuurile şi virtuţile, astfel încât să obţină rezultate mai bune.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close