Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt cu ochii pe bani, Vărsătorii vor să fie liberi

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt cu ochii pe bani, Vărsătorii vor să fie liberi

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Putem avea parte de mici sâcâieli astăzi, dar trebuie să le facem față cu grație și să plutim deasupra dificultăților.

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt cu ochii pe bani, Vărsătorii vor să fie liberi
de Alin Tarnovschi    |    06 Oct 2020   •   08:39

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea discuții la locul de muncă în legătură cu o sarcină care nu se rezolvă. Poate au sentmentul că cineva mai mult speculează pe alții decât își face treaba și îi pune pe alții să facă servicii.

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri vorbim de bani. Sunt foarte atenți la cheltuieli, pofesc, tânjesc la ceva. Dar pot avea sentimentul că au aruncat banii pe fereastră sau că sub etichetă nu este ceea ce s-a prezentat.

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, intuiție și fler. Pe care le pot folosi mai ales în relațiile curtenitoare. Au succes la public și toate discuțiile de astăzi sunt foarte plăcute. Atenție însă la relația cu cineva din casă, să nu își neglijeze vreo sarcină.

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii au o atenționare cu privire la sănătate, poate nu e vorba de sănătate lor, ci primesc o veste despre cineva și se străduiesc să ajute sau își fac planuri în legătură cu o vizită pe care urmează să o facă. În tot cazul, își aranjează agenda.

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, prietenii sunt astăzi subliniați. O invitație, probabil, de la un cunoscut, dar care implică o cheltuială, nu numai financiară, ci și de timp și de energie. Au multe sarcini pe cap și se gândesc dacă să accepte sau să nu accepte. Oricum, prietenii sunt subliniați astăzi de planete.

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare vorbim de o zi care poate aduce aranjamente. Trebuie să facă slalom printre informații și, poate că nu este ușor, să nu supere pe unul, să spună ceva și să vină cu o soluție, dar cumva să nu strice niște ape. Și numai ele, cu grația lor, pot pluti și se pot strecura printre atâtea dificultăți. Cumva, succesul acestei zile le poate aduce bani.

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, vești și informații de tot felul. Unele surprinzătoare și nu foarte plăcute. Poate există și un pic de invidie acolo, dar altele, mai ales în a doua jumătate a zilei se pot anunța foarte bune. Pe de altă parte, au și idei grozave despre cum să se replieze pentru următoarele mișcări.

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii sunt cu ochii pe bani, bani care vin din aranjamente. Fac tot felul de permutări, fie să nu cheltuiască, fie să amâne niște taxe, niște plăți, fie să nu dea cu împrumut, dar și să nu supere pe cineva. Deci, fac tot felul de permutări pentru a ieși mai bine financiar.

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, negocieri și discuții astăzi. Mai bune în a doua jumătate decât în prima parte a zilei, în sensul că se pot înțelege mai ușor fără greșite interpretări.

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii muncesc astăzi de zor. Dacă își transmit mesajele clar, atunci toată lumea va înțelege și va face ceea ce trebuie.

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători vorbim de iubire astăzi. Au chef să fie liberi și să facă doar ceea ce le place și asta le iese mai mult în a doua jumătate a zilei. Au toane.

Horoscop 6 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, relația cu familia este subliniată, probabil datorită veștilor. Poate fi vorba de părinții sau familia partenerului de viață și trebuie să fie foarte grațioși și foarte abili. Să aibă mult tact, să nu supere pe cineva.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close