Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Veşti excelente pentru o zodie, alta are discuţii aprinse în familie

Horoscop 7 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Veşti excelente pentru o zodie, alta are discuţii aprinse în familie

Horoscop 7 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Prima parte a zilei este mai calmă şi mai liniştită, însă după-amiază avem energie şi putem face multe lucruri.

Horoscop 7 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Veşti excelente pentru o zodie, alta are discuţii aprinse în familie
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Mai 2021   •   08:27

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 7 mai

Horoscop Berbec cu Camelia Pătrăşcanu

Berbecii este bine să fie un pic atenţi cu sănătatea lor, pot înţelege nişte cauze ale unor slăbiciuni şi de aceea sunt tentaţi să ia măsuri.

Horoscop Taur cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Tauri, este o zi a prieteniei, a ajutorului nesperat pe care îl pot primi de unde poate nici nu au sperat. Sau nişte evenimente se leagă foarte frumos şi apar invitaţii foarte bune.

Horoscop Gemeni cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Gemeni, pot fi apreciaţi şi lăudaţi sau confirmaţi pentru nişte opinii pe care le au sau intuiţii. În tot cazul, sufletul şi vorba bună sunt cele care le croiesc drumul spre inima celorlalţi.

Horoscop Rac cu Camelia Pătrăşcanu

Racii se informează, vor nişte răspunsuri, simt nevoia să petreacă timpul în linişte pentru a-şi limpezi gândurile şi sufletul.

Horoscop Leu cu Camelia Pătrăşcanu

Leii îşi pun averea în ordine şi fac planuri în legătură cu conservarea şi sporirea averii lor. Nu mai vor să piardă niciun cent. Nici din sănătate şi nici din bani.

Horoscop Fecioară cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Fecioare, e o zi a intuiţiei mai ales în zona profesională. Chiar dacă nu muncesc efectiv, tocmai pentru că se relaxează, pot avea cele mai bune idei şi cele mai bune soluţii.

Horoscop Balanţă cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Balanţe, prima parte a zilei este dedicată înfrumuseţării şi îngrijirii, iar a doua parte a zilei o pot petrece lângă persoana cea mai importantă pentru ele. 

Horoscop Scorpion cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Scorpioni, dulceaţă şi tandreţe, în special în prima parte a zilei. În a doua jumătate a zilei, îşi refac agenda şi ordinea priorităţilor se schimbă, aşa încât au treabă şi ştiu foarte limpede ce au de făcut mai departe.

Horoscop Săgetător cu Camelia Pătrăşcanu

La Săgetători, prima parte a zilei e mai interesantă de petrecut în casă, în familie sau se mobilizează mai greu şi sunt un pic mai leneşi, însă spre seară au mai multă energie şi poate o vizitp la prieteni e foarte potrivită.

Horoscop Capricorn cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Capricorni, ziua poate aduce reflecţii, gânduri foarte spirituale. Discuţii sufleteşti cu cineva din familia, în a doua jumătate a zilei.

Horoscop Vărsător cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Vărsători, ziua stă sub semnul cheltuielilor sau gândurilor generoase cu privire la persoanele pe care vor să le ajute, iar după-amiază chiar pot face o vizită cu scopul de a susţine pe cineva.

Horoscop Peşti cu Camelia Pătrăşcanu

Pentru Peşti, prima parte a zilei e bine să şi-o dedice şi să facă lucrurile în ritmul lor, chiar dacă pare mai lent pentru ochii celor din jur. După-amiază, o cheltuială de dragul cuiva, din toată inima şi cu tot sufletul.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close