Antena 3 CNN Horoscop 9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O schimbare de planuri aduce câştig Leilor, Fecioarele găsesc uşi deschise fără să facă efort

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O schimbare de planuri aduce câştig Leilor, Fecioarele găsesc uşi deschise fără să facă efort

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O zi frumoasă, fie de relaxare şi împăcare sufletească, fie de rezolvări diverse care vin pe calea cea mai uşoară.

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O schimbare de planuri aduce câştig Leilor, Fecioarele găsesc uşi deschise fără să facă efort
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Apr 2021   •   08:37

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

La Berbeci, ziua poate aduce compasiune pe care şi ei o oferă altora, dar se simt înţeleşi şi sprijiniţi de persoanele cu care comunică astăzi.

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, prietenii sunt astăzi valoroşi pentru ei sau se bucură să vadă că au simpatie şi sunt sprijiniţi şi apreciaţi de cei din jur. Primesc şi multe complimente.

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

La Gemeni, ziua aduce hotărâri bune privind sănătatea lor sau starea de bine şi au curajul să ia aceste hotărâri şi în faţa şefilor sau a partenerului de viaţă. Cu alte cuvinte, vor să le fie şi lor bine, nu numai obligaţii. Relaţia cu prietenii e minunată.

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, un aspect juridic sau legal se rezolvă astăzi şi sunt mulţumiţi că dreptatea e de partea lor.

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua de azi aduce o speranţă financiară sau zorii unei perioade bune financiar care apare acum datorită unui răspuns-cheie care vine de la o persoană importantă pentru ce au ei de făcut. De asemenea, o schimbare inspirată de planuri le aduce câştig.

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, popularitate şi faimă, vorbele bune circulă înaintea lor şi le deschid calea. Oamenii ştiu de ele şi de activitatea lor şi au surpriza să găsească nişte uşi deschise fără să fi făcut vreun efort.

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, o zi de lucru în colectivitate, comunitate, toată lumea se ajută şi colaborează şi, astfel, sesizează că lucrurile ies mai bine când oamenii înţeleg ce au de făcut şi când li se vorbeşte frumos.

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

La Scorpioni, idei ingenioase pe care le au dacă nu se cramponează, dacă nu fac opoziţie altora şi cumva iau tot ce e bun din ce se vehiculează şi se discută.

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, în casă, în familie e nevoie de linişte şi de calm, fie ei calmează pe cineva, fie se retrag în colţul lor de linişte pentru a lucra mai bine sau pentru a-şi încărca bateriile.

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua poate aduce astăzi destul de multă agitaţie, fie sunt pe drumuri şi trebuie să răsundă solicitărilor altora, fie să aibă o vorbă bună pentru toată lumea, de aceea e un pic de agitaţie. În a doua parte a zilei, se resimt şi poate e bine să se retragă mai devreme.

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, tot felul de calcule financiare, mai ales după ce au făcut o investiţie de care nu sunt foarte mulţumiţi. Vine o comandă prin poştă şi îşi dau seama că poate s-au pripit când au comandat. În tot cazul, nişte bani cam risipiţi, chiar dacă le place ce şi-au luat, important e să fie şi util.

9 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, o mică îndoială de sine, poate îşi reproşează ceva, dacă au greşit cuiva trebuie să corecteze, iar alţii regretă că nu mai pot corecta o treabă din trecut. Se mai întâmplă şi aşa, totul e să treacă cu inima deschisă şi cu demnitate peste momentele mai delicate.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close