Antena 3 CNN Horoscop 23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii au noroc la bani, Leii rezolvă o problemă care îi apăsa

23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii au noroc la bani, Leii rezolvă o problemă care îi apăsa

23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Avem grijă de cei din jur sau avem grijă ca lucruri pe care le facem să nu dăuneze celor din preajma noastră.

23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii au noroc la bani, Leii rezolvă o problemă care îi apăsa
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Mar 2021   •   08:37

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

23 martie 2021, horoscopcu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au o zi bună, unii se pot gândi la lucruri subtile şi spirituale sau au o stare sufletească deosebită şi se gândesc cum să ajute pe cineva aflat în dificultate.

23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce consultări şi veşti foarte bune, se bucură pentru un prieten. Marea lor calitate este că ştiu să se bucure pentru cineva şi sunt apreciaţi pentru asta.

23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii pot avea o zi norocoasă din punct de vedere financiar, poate să li se propună un proiect nou sau o funcţie mai înaltă. În tot cazul, poate şi un CV care îl avansează este bine primit în această zi.

23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce o veste foarte bună pe cale oficială, o aprobare sau o scutire de taxe, în tot cazul cineva îi ajută să rezolve o problemă administrativă.

23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce o veste bună în plan medical, nu ei sunt vizaţi, dar poate cineva din anturaj. În tot cazul, se bucură. În ce-i priveşte pe ei, vine o soluţie la o problemă care îi apăsa.

23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua este sub semnul prieteniei, pot primi un dar neaşteptat, îi surprinde, poate fi şi o vorbă bună sau o apreciere care vine după mult timp de la cineva de la care nu se aştepta.

23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, ziua aduce recunoaştere şi recunoştinţă din partea unor persoane cu care au colaborat, întâlniri frumoase şi aprecieri pe toate planurile. Şi arată bine azi.

23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, munca este fructuoasă sau primesc încurajări pentru munca lor. Poate veni şi un act pe cale oficială, acea semnătură pe care o aşteaptă.

23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au şi ei azi spor în ceea ce fac, se apreciază pe ei înşişi pentru nişte investiţii pe care le-au făcut sau pe care le-au învestit într-un colaborator care îşi arată acum sclipirea. Au o relaţie bună cu copiii.

23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

La Capricorni, ziua aduce înţelegere în cămin, în casă şi se stabilesc nişte acorduri sau planuri, în tot cazul e vorba de multă gingăşie şi tandreţe.

23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii muncesc mult, au o zi pe care o încheie pe plus, aşa că sunt mulţumiţi de eficienţa lor.

23 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, inspiraţie azi în ideile pe care le au, iar la finalul zilei îşi dau seama că pot pune mâna şi pe bani lucrând acolo unde inima îi îndeamnă şi unde le place mai mult.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close