Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul echinocțiului de toamnă cu Mihai Voropchievici. Propunere de căsătorie la Tauri, răsturnări de situaţie pentru Lei

Horoscopul echinocțiului de toamnă cu Mihai Voropchievici. Propunere de căsătorie la Tauri, răsturnări de situaţie pentru Lei

Echinocţiul de toamnă care a avut loc pe 22 septembrie are influenţă pe toată perioada toamnei pentru zodii, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Horoscopul echinocțiului de toamnă cu Mihai Voropchievici. Propunere de căsătorie la Tauri, răsturnări de situaţie pentru Lei
de Georgiana Adam    |    26 Sep 2020   •   19:40

În plus, pe 22 septembrie am intrat în zodia Balanţei, care înseamnă dragoste, echilibru, înţelegere, armonie. 

Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru au spus sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, cum influenţează echinocţiul fiecare zodie.

Berbec - primeşte mai multă lumină în suflet, a circumstanţelor de viaţă şi e pregătit să ia lucrurile aşa cum sunt. Acum, trebuie să-şi înfrunte propriile nerealizări, ei sunt oamenii momentului.

Taur - are o relaxare financiară, de eliberează de povara de acumulare şi încearcă să-şi aducă linişte în viaţă, să se împace el cu el. S-ar putea să dea o fugă înapoi în timp şi să găsească un fost partener şi mai există tendinţa de a se împăca cu acea dragoste şi poate veni chiar şi cu o propunere de căsătorie. 

Gemeni - iese în evidenţă, dar mai estompat, nu mai este aşa puternic. Au meticulozitate, orice intră în mâna lui bibileşte, pentru că a intrat pe influenţa echinocţiului, măsoara de 10 ori până taie o dată. Le creşte ingeniozitatea, devin nişte artişti.

Rac - echinocţiul îi ajută să înflorească, goneşte nemulţumirile şi se gândeşte şi la el. Acceptă că e perioadă de schimbare trei luni şi fluxul vieţii trebuie să fie la cote înalte. Are nevoie de multă dragoste.

Leu - tot nu se temperează, echinocţiul pentru el e sub semnul neprevăzutului, vor avea parte de multe răsturnări de situaţie. Poate avea parte de multe întâlniri.

Fecioară - are parte de un fel de fertilizare a dorinţelor. Va fi recompensat cu vârf şi îndesat pentru toate strădaniile ei.

Horoscopul echinocțiului de toamnă cu Mihai Voropchievici. Mari schimbări pentru zodii

Balanţă - sunt pline de entuziasm, ar putea să primească o ofertă de colaborare, au multe planuri.

Scorpion - au tendinţa să treacă foarte repede peste tot ce li se întâmplă, nu analizează foarte adânc, sunt un pic mai leneşi în mişcări. Dar ar trebui să facă un pas în spate şi să se uite atent la ce vor să facă.

Săgetător - aventuri, se prevăd proiecte bănoase. Echinocţiul îi poate tulbura un pic liniştea interioară.

Capricorn - au o lecţie de învăţat, să înveţe a renunţa.

Vărsător - echinocţiul îi pregăteşte pentru meditaţii, relaxare, e o perioadă de reechilibrare interioară, de analiză.

Peşti - se vor bucura de sănătatea celor din jur, au sentimente profunde de iubire şi recunoştinţă, vor să-şi vindece rănile trecutului.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close