Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Mihai Voropchievici. Mercur retrograd, ultimul hop major al anului pentru zodii

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Mercur retrograd, ultimul hop major al anului pentru zodii

Suntem în Mercur Retrograd până pe 4 noiembrie. E planeta care dirijează tot ce înseamnă comunicarea și în momentul în care a retrogradat trebuie să fii atent la ce scoți pe gură. Fiecare zodie cu cât e mai liniștită cu atât va crea mai multe probleme. Toate semnele zodiacale trebuie să își ia măsuri de precauție.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Mercur retrograd, ultimul hop major al anului pentru zodii
de Georgiana Adam    |    17 Oct 2020   •   20:15

BERBEC  

Trebuie să evite dramele, mereu berbecul este cu un pas înainte, dar Mercur Retrograd îl face să facă un pas înapoi înainte de a acționa. Să nu mai acționăm înainte de a gândi, să facem în prealabil o analiză. Astfel evitați conflictele. Atenție la partenerul de cuplu! Strângeți din dinți până pe 4 noiembrie.

TAUR

Au nevoie să își planifice mai bine zilele. Mercur Retrograd îi face să fie mai atenți și mai organizați. Concentrare asupra carierei! Vei fi mulțumit de rezultate.

GEMENI

Fiți atenți la modul în care vă exprimați. Aveți grijă cum vă alegeți cuvintele. Fiți sinceri cu voi vizavi de intențiile de comunicare cu cei din jur. 

RAC

Cu Mercur Retrograd sunt vocaliști, dar de multe ori pierd încrederea în ei și cer părerea altora și îi sufocă. E momentul să scoți la iveală toate ideile în care crezi. Dacă ai mai multă încredere în tine vor ieși foarte bine toate lucrurile. Sunt mulți care vor să ajute Racii. Nu vă pierdeți încrederea în voi.

LEU

Până pe 4 noiembrie are nevoie să fie mai ordonat. De multe ori ei sunt cu capul în nori și trăiesc clipa. Dar pierd detalii importante în tot acest tumultul. Încearcă să fii mai atent și mai ordonat. Ia-le pe toate pas cu pas, nu te îngreuna.

FECIOARĂ

Nu are răbdare deloc. Ea vrea tot ieri dacă se poate. Până pe 4 noiembrie dați dovadă de mai multă răbdare. Cu voi, dar și cu cei din jur.   Pe plan profesional ar fi indicat să amâne niște semnări de contracte pentru că greșim o dată cu Mercur Retrograd. 

BALANȚĂ

Au nevoie să aibă grijă de ele, sunt cam neglijente, se ocupă mai mult de cele din jur. Sunt angrenate pe muncă și uită că trebuie să mai trăiască și pentru ele. Încearcă să pui lucrurile la punct cu zâmbetul pe buze și niște afecțiune în plus. iubește-te pe tine

SCORPION

Nu știe să traseze niște limite. E timpul să pui stop când vine vorba de ajutorul cerut de la ceilalți. Învață să trăiești cu niște limite, pentru binele tău. 

SĂGETĂTOR

Are nevoie să spună ce gândește. De multe ori tinde să le strângă în interior, dar și când explodează… calitatea lui este că nu este ranchiunos. Va trebui să își îndrepte atenția către partenerul de viață și să poarte discuții serioase cu partenerul. Mercur e patronul dialogului.

CAPRICORN

Are nevoie să lupte pentru ceea ce își dorește. El lupă pentru cei din jur, nu pentru ei. Mercur Retrograd îi ajută să depășească această perioadă dificilă și să obțină niște lucruri noi. Ei au un drum drept și văd lucrurile dintr-un singur unghi. Treci de obstacole cu încredere că poți face ceva și pentru tine. E momentul să faci ceva pentru tine și să te simți tu bine.

VĂRSĂTOR

Tinde să se agațe de trecut. Mercur Retrograd îl face automat să iasă din trecut. În perioada asta ești mult mai sensibil. Concentrează-te pe moment și trăiește clipa.

PEȘTI

Sunt tumultuoși. Vor acum, vor repede. Munca îi preocupă cel mai mult. Vor să muncească. Și dacă nu au de muncă, ei tot caută ceva de făcut. E momentul să tragi o linie și să vezi ce ai realizat. Ai uitat să te bucuri de anumite lucrări. Nu permite grabei să îți strice cariera. Grăbește-te încet! Bucurăte și de latura sentimentală pentru că ei fără dragoste nu pot trăi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mercur Retrograd
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close