Antena 3 CNN Horoscop Marele Horoscop al Primăverii. Previziuni cu Cristina Demetrescu. Când se termină pandemia

Marele Horoscop al Primăverii. Previziuni cu Cristina Demetrescu. Când se termină pandemia

La începutul primăverii întrebarea care stă pe buzele tuturor e când se termină pandemia, cu atât ai mult că un al treilea val pare că se apropie. Astrologul Cristina Demetrescu a adus cele mai exacte previziuni în cadrul emisiunii Obiectiv de la Antena 3. Iar veștile sunt deosebit de bune!

Marele Horoscop al Primăverii. Previziuni cu Cristina Demetrescu. Când se termină pandemia
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2021   •   14:28

Lucrurile vor fi progresiv mai bune. De la lună la lună – martie, aprilie, mai – vom avea din ce în ce mai multe vești bune. Pe Axa de sănătate am avut o Lună plină pe axa Fecioară-Pești, care determină ca oamenii să fie preocupați în continuare de sănătate. 
Pandemia nu s-a închis, dar în această axă îl avem și pe Venus care este benefic, aduce remedii și soluții, spre deosebire de configurația astrală din valul 1 și valul 2. La acest val trei există și ceva care lucrează în favoarea vindecării. 

5 martie - moment de cotitură în destinul planetar

În jur de 5 martie planeta Marte iese din Taur, unde a creat probleme. Pe măsură ce se instalează lunile de primăvară, planetele devin din ce în ce mai prietenoase, nu mai avem blocajele majore de până acum. 
Acum ne confruntăm cu efectele unei cauze care s-au creat cu ceva timp înainte. Acum, de 1 martie, avem o piramidă foarte frumoasă, cu Luna în Balanță și cu toate aspectele acestea pe semne de aer – ceea ce înseamnă că lucrurile vor căpăta o anume viteză și vor ajunge la o anumită linie.

Aspectele sunt promițătoare, dar atâta vreme cât planeta-profesor stă în Vărsător, care este un semn al cercetării, doi ani de aici înainte se va tot cerceta, se vor tot întoarce lucruri în laborator, se vor găsi noi soluții. 
Toate aceste aspecte frumoase ajută omenirea din ce în ce mai mult și armonios situației în care noi ne aflăm. De aemenea, nu mai este panica ce ne-a însoțit până acum. 

Din 1 mai, Jupiter - Marele Benefic ajută la închiderea pandemiei

Oamenii se vor adapta mult mai repede și vor reuși să schimbe ceva în viața lor. Pandemia a schimbat multe destine, dar acum începem o viață nouă, chiar dacă va veni un al treilea val. 
Pe 13 mai intră în Pești planeta Jupiter, Marele Benefic, ce va începe să închidă efectiv marile probleme cu care noi ne-am confruntat. Situația se va finaliza la sfârșitul lui 2022, este de părere astrologul Cristina Demetrescu. 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu pandemie
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close