Antena 3 CNN Horoscop Horoscop rune 19-25 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele puse pe ceartă, Vărsătorii au parte de tot ce își doresc

Horoscop rune 19-25 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele puse pe ceartă, Vărsătorii au parte de tot ce își doresc

Horoscop rune 19-25 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă seara, la emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 19-25 octombrie 2020.

Horoscop rune 19-25 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele puse pe ceartă, Vărsătorii au parte de tot ce își doresc
de Gabriel Dano    |    17 Oct 2020   •   20:12

Peștii au parte de bani și de copii, dacă își doresc, iar Taurii se bucură în sfârșit de mari schimbări în viață. Ne așteaptă o săptămână plină, chiar dacă suntem în Mercur Retrograd.

BERBEC

Săptămână tumultoasă, un uragan, va susține bătălii furtunoase. Nu vă alarmați, nu produceți certuri și scandaluri pentru că toate se vor aranja și tot tu ieși câștigător. 

TAUR

Să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Tot anul i-a atenționat de schimbări și nu au de gând să primească nimic.

GEMENI

Sunt cu un pas înainte. Se continuă lucrurile bune pentru ei. Pregătiți-vă pentru o perioadă bună. E din bine în mai bine.

RAC

Primește un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani. O săptămână cu vești bune pentru că își doresc demult.

LEU

Să dea frâu liber iubirii. Dar o dragoste nouă, fierbinte, la cote înalte. 

FECIOARĂ

Vrea să susțină o bătălie. Are chef de ceartă. Dar ea trebuie să aibă răbdare. Nu e cazul să porniți bătălii pentru că tot voi veți câștiga.

BALANȚĂ

Sunt pregătite să înceapă o viață nouă. Revigorare pe toate planurile. Sunteți cu capul pe umeri și nu veți face greșeli în exprimare.

SCORPION

A mai primit o atenționare. Mobilizați-vă cu toate forțele să vă consolidați poziția, la muncă sau acasă. Trebuie să arată cine este.

SĂGETĂTOR

Pleacă într-o mică călătorie, de relaxare. Se ceartă tare cu partenerul/a. 

CAPRICORN

Marcaj asupra vieții. Atenție la persoanele însurate.

VĂRSĂTOR

Cea mai benefică rună! Realitatea îi aduce multe schimbări benefice. Și bani și aventură, relații. Mare veselie în viața lor.

PEȘTI

Își dorește fertilitate și belșug și totul se va îndeplini. Primesc și bani și copii, pentru toți cei care își doresc.

×
Subiecte în articol: Horoscop rune
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close