Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 14 - 20 septembrie. Săptămână productivă pentru zodii. Leii se concentrează pe carieră, Peștii se redescoperă

Horoscop săptămâna 14 - 20 septembrie. Săptămână productivă pentru zodii. Leii se concentrează pe carieră, Peștii se redescoperă

Avem parte de o săptămână productivă, plină de lucruri noi. Unii dintre nativi se concentrează pe carieră, alții pe relaxare și pe viața privată. Unii dintre nativi trebuie să aibă grijă și de sănătate sau de oamenii pe care îi au în jur.

Horoscop săptămâna 14 - 20 septembrie. Săptămână productivă pentru zodii. Leii se concentrează pe carieră, Peștii se redescoperă
de Gabriel Dano    |    15 Sep 2020   •   12:20

Berbec

Îți dorești schimări importante, în special legate de stilul de viață Astfel, începi să muncești mai mult pentru ceea ce îți dorești și chiar adopți un stil de viață sănătos cu mai multă încredere în tine.

Taur

 

Taurii sunt creativi în această săptămână. Începi să aduni informații legate de un subiect care ți-a atras atenția de mult, dar pentru care nu ai avut suficient timp în trecut.

Gemeni

Gemenii discută despre niște probleme mai vechi pe care le-ați tot ignorat și chiar reușești să discuți deschis despre ceea ce simți. Ai parte de o săptămână productivă și relaxantă în același timp.

Rac

Încearcă să te organizezi mai bine și să îți faci o listă de priorități, pentru a nu ajunge la extenuare spre sfârșitul săptămânii. Discută cu cineva în care ai încredere și care îți poate oferi ajutor.

Leu

Te concentrezi pe tot ce înseamnă carieră. Astfe, în această săptămână încerci să acorzi mai multă atenție responsabilităților legate de locul de muncă și îți dorești să fii privit cu mai mult respect. Spre sfârșitul săptămânii primești o veste bună, poate chiar o mărire de salariu.

Fecioară

În această săptămână, îți petreci mare parte din timp în compania propriei persoane. Vrei să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor pentru a putea să-ți îndrepți eforturile în acea direcție. De asemenea, meditația este o idee bună.

Balanță

Te concentrezi doar pe lucrurile care îți aduc fericire. Astfel, acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai și, în plus, începi să vorbești deschis despre ceea ce crezi, chiar dacă nu toți cei din jurul tău îți împărtășesc opiniile.

Scorpion

Nu vrei să accepți drumul pe care mergi în prezent, așa că încerci să faci unele schimbări importante în viața ta. Încearcă să discuți cu cineva în care ai încredere pentru a putea să-ți pui ordine în gânduri și a avea o imagine de ansamblu cât mai obiectivă.

Săgetător

Începi să ai mai multă încredere în prorpia persoană, iar acest lucru se vede și în raport cu persoanele din jurul tău. În plus, începi să iei inițiativă la locul de muncă, motiv pentru care începi să intri în atenția superiorilor. Ai parte de o săptămână productivă.

Capricorn

Pui la cale un plan de călătorie și, de asemenea, reușești să îi mobilizezi și pe cei din jur. Spre sfârșitul săptămânii lași în urmă agitația specifică orașului și te bucuri de natură.

Vărsător

Începi să te gândești din ce în ce mai mult la problemele financiare pe care le ai și încerci să pui la punct un plan de economii care să te ajute să elimini din stresul financiar. Astfel, este recomandat să discuți cu o persoană care îți poate oferi o serie de sfaturi în materie de bani.

Pești

Începi să vorbești deschis despre ceea ce crezi. În plus, iei inițiativă și te implici în lucrurile care crezi că necesită a fi schimbate și nu mai privești cu indiferență la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. În această săptămână, reușești să te redescoperi.

×
Subiecte în articol: Horoscop fecioara
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close