Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul politicienilor 2021, cu Mariana Cojocaru. Ce îi rezervă astrele lui Florin Cîțu

Horoscopul politicienilor 2021, cu Mariana Cojocaru. Ce îi rezervă astrele lui Florin Cîțu

"În anul 2021, Domnul Premier Cîțu nu trebuie să facă promisiuni în van, pentru că centaurul Kiron, care reprezintă și lecția de viață în atrologie, îl poate ține minte." a explicat astrologul Mariana Cojocarul, în emisiunea Punctul de întâlnire de la Antena3.

Horoscopul politicienilor 2021, cu Mariana Cojocaru. Ce îi rezervă astrele lui Florin Cîțu
de Georgiana Adam    |    30 Dec 2020   •   23:25

Este un al al dezorientarii. Și vor vedea mulți că nu știu încotro s-o ia. Ce misiune karmică au pe astrograma lor personală. Pentru că acum mulți vor trebui să schimbe - se schimbă macazul, se schimbă structuri.

Florin Cîtu s-a născut pe 1 aprilie 1972. În noiembrie 2019 a preluat mandatul de ministru al finanțelor în Guvernul Ludovic Orban. La 23 decembrie 2020 a devenit prim-ministru al României

Va fi destul de interesant, pentru că are Soarele în Berbec, conjunct în Kiron și cu Mercur retrograd, la naștere. Datorită faptului că în 2021 avem un Kiron în Berbec, Domnul Premier Citu nu trebuie să facă promisiuni în van pentru că centaurul Kiron, care reprezintă și lecția de viață în atrologie, îl poate ține minte.

Este un an important. Trebuie să fie cu mare băgare de seama pentru că Marte acționează că o sabie a lui Damocles.

Va trebui să găsească soluții de vindecare pentru societate. Va fi datoria și misiunea lui karmică în noul an. Nu are voie să se gândească decât la binele semenilor.

Din punct de vedere al sănătății, 2020 a fost un pic mai dificil pentru Florin Cîțu, până să între Luna Neagră în Taur. Dar stresul, munca în exces iși vor pune amprenta asupra stării de spirit, asupra psihicului și în 2021.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Horoscop Mariana Cojocaru
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close