Antena 3 CNN Life A murit actriţa Helen McCrory, faimoasă pentru rolurile din „Peaky Blinders” şi „Harry Potter”

A murit actriţa Helen McCrory, faimoasă pentru rolurile din „Peaky Blinders” şi „Harry Potter”

„Cu inima frântă anunţ că, după ce a luptat eroic cu cancerul, frumoasa şi minunata femeie care este Helen McCrory a murit, liniştită, acasă, înconjurată de un val de iubire din partea familiei şi prietenilor”, a fost mesajul transmits de soțul actriței, vineri.

A murit actriţa Helen McCrory, faimoasă pentru rolurile din „Peaky Blinders” şi „Harry Potter”
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    16 Apr 2021   •   21:51

Actriţa Helen McCrory, cunoscută din serialul „Peaky Blinders” şi trei filme din seria „Harry Potter”, a murit la vârsta de 52 de ani, de cancer, a anunţat vineri soţul ei, actorul Damian Lewis.

 „Cu inima frântă anunţ că, după ce a luptat eroic cu cancerul, frumoasa şi minunata femeie care este Helen McCrory a murit, liniştită, acasă, înconjurată de un val de iubire din partea familiei şi prietenilor.

 A murit aşa cum a trăit. Fără teamă.

Numai Dumnezeu ştie cât am iubit-o şi suntem conştienţi de şansa de a o fi avut în vieţile noastre.”, a scris Lewis.

Născută la Londra, pe 17 august 1968, Helen McCrory şi-a început cariera în teatru. A jucat cu Royal Shakespeare Company şi Almeida Theatre, dar şi la Donmar Warehouse, în regia unora ca Roger Michel şi Sam Mendes.

Helen McCrory a devenit celebră după ce a interpretat-o pe Narcissa Malfoy în ultimele filme din saga "Harry Potter".

S-a remarcat apoi în televiziune, interpretând-o pe mătuşa Polly, conducătoarea clanului Shelby din serialul de mare succes "Peaky Blinders".

Pe marile ecrane a putut fi văzută, între altele, în „Casanova”, „The Queen”, „Becoming Jane”, „Flashbacks of a Fool”, „Hugo” şi „Skyfall”.

Helen McCrory şi Damien Lewis s-au căsătorit în 2007 şi au împreună doi copii - o fiică, Manon, născută în 2006, şi un fiu, Gulliver, născut în 2007. 

×
Subiecte în articol: Helen McCrory
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close