Antena 3 CNN Life Numerologul Mihai Voropchievici, despre ce înseamnă karma și cum ne dăm seama ce datorii karmice avem

Numerologul Mihai Voropchievici, despre ce înseamnă karma și cum ne dăm seama ce datorii karmice avem

Mihai Voropchievici a vorbit la Adevăruri ascunse, de la Antena 3, despre ce înseamnă karma și cum ne dăm seama ce datorii karmice avem.

Numerologul Mihai Voropchievici, despre ce înseamnă karma și cum ne dăm seama ce datorii karmice avem
Sursa foto: Antena 3
09 Mai 2020   •   20:26

Karma e suma greșelilor noastre din viețile anterioare pe care nu le-am rezolvat. Și pentru că nu le-am rezolvat, atunci s-au mutat și în viața actuală. Au și un scop, trebuie să le conștientizăm și să le îndreptăm.

Cum ne dăm seama dacă avem o datorie karmică

Ne rezumăm la patru dintre numerele cu încărcătură karmică. 13, 14, 16 și 19. Ele pot fi întâlnite cel mai ușor și repede în ziua noastră de naștere. Dar pot fi găsite și în suma zilei dintre ziua, luna și anul nașterii. Poți să-l găsești și în suma vocalelor din numele tău.

Nu înseamnă că datoria karmică trebuie să te sperie. E interesant când înțelegem ce avem de făcut.

13 - Într-o viață anterioară ți-ai irosit posibilitățile și tot ce ai avut. Ai fost mai superficial și nu ai finalizat multe din lucruri. Mai poate să spună despre tine că puteai să muncești mult mai mult ca să obții niște lucruri, dar tu ai preferat să-ți valorifici anumite idei ca și când ar fi fost ale tale. Dacă nu îndrepți karma, o să te întrebi de ce ești ghinionist, de ce nu ți se întâmplă ce îți dorești.

Trebuie să dai dovadă de seriozitate, responsabilitate, maturitate, renunțarea la superficialitate și negativismul. Negativismul e omniprezent, el trebuie eliminat din start.

14 - De multe ori ai încercat să-i îngrădești, de multe ori ai făcut ceva împotriva altor oameni cu bună știință. Le-ai călcat în picioare libertatea de exprimare, ai fost crud. Ai făcut multe lucruri contrar celor din jur, ai neîndreptățit pe cineva pentru a-ți atinge scopul. Activitățile negative le-ai făcut cu scopul de a avea tu un beneficiu. 14 e considerat un număr al experienței.

16 - Ai încercat să vii cu niște reguli pe care să le impui altora. Ești un mic dictator, calci în picioare orgoliul, mândria celui din fața ta. Încerci să faci un sclav dintr-un om liber. Încerci să te ridici tu în slăvi pe suferința și meritul altora. De ce? Ca să demonstrezi că tu ești cel mai puternic, atotștiutor.

Trebuie să înveți să îi tratezi în mod egal pe ceilalți, să nu te consideri superior lor. 

19 - Putere, forță, autoritate - aici plătești. Ai dorința de a fi tu șef. Tu dai ordine, ceilalți trebuie să execute. Aduce o lecție importantă. Trebuie să înveți și să ai răbdare cu oamenii, să empatizezi cu ei și să înțelegi ce suferințe ai.

Adevăruri ascunse. Cum ne dăm seama ce datorii karmice avem

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse karma
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close