Antena 3 CNN Life Adevăruri ascunse. Legătura dintre ziua nașterii și personalitate

Adevăruri ascunse. Legătura dintre ziua nașterii și personalitate

Mihai Voropchievici a vorbit la "Adevăruri ascunse" despre cum sunt persoanele născute într-o anumită zi a săptămânii.

Adevăruri ascunse. Legătura dintre ziua nașterii și personalitate
25 Ian 2020   •   19:26

Duminica e ziua protejată de Soare. Soarele e din cele mai vechi timpuri energizant și o planetă misterioasă. Îi dădea energie, vitalitate, forță, putere, îl scotea în evidență. Tocmai de aceea, cei care sunt născuți duminica sunt niște oameni frumoși, deschiși, buni. Activitățile benefice: odihnă, relaxare. 

Luni. Cei născuți luni sunt cei mămoși, care te sufocă cu dragostea lor. Activități favorabile: meditație, rugăciune, lucrul la proiecte personale. 

Marți. E protejată de Marte, de zeul războiului. E planeta forței, a curajului, a deciziilor fără întârziere. Acționați, dar nu pe ton de ceartă. Cei născuți marți sunt curajoși, competitivi, dar și încăpățânați, se aruncă în foc, cu capul înainte. Mai întâi acționează și apoi gândesc. 

Miercuri. E ziua lui Mercur. E corespondența înțelepciunii, intuiției, a comunicării, a rezolvării. Cei născuți miercuri sunt stăpâniți de dorința de a analiza orice. Ești sociabil, comunicativ, apreciat de cei din jur. 

Joi. E patronată de Jupiter. Te ajută să stăpânești gândurile, să le controlezi pe cele negative. Viața ta are în permanență un sens și un scop. 

Vineri. E patronată de Venus, zeița frumuseții. Aduce plăcere, armonie, fericire. Cei născuți vineri sunt foarte plăcuți, pun prea mare preț pe opiniile celorlalți. Sunt sensibili. 

Sâmbătă. E patronată de Saturn. Cei născuți sâmbăta sunt niște oameni serioși, misterioși, pragmatici. 

Adevăruri ascunse. Legătura dintre ziua nașterii și personalitate

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close