Antena 3 CNN Life Aranjamentele florale de pe masa de sărbători: Trandafirii, bujorii și lalelele sunt florile preferate de români pentru Paște

Aranjamentele florale de pe masa de sărbători: Trandafirii, bujorii și lalelele sunt florile preferate de români pentru Paște

Tot mai mulţi români vor pe masa de Paște și un aranjament floral. În felul acesta aduc în casă parfum de primăvară și sărbătoare.

Aranjamentele florale de pe masa de sărbători: Trandafirii, bujorii și lalelele sunt florile preferate de români pentru Paște
de Melania Al-Majali    |    30 Apr 2021   •   20:39

Trandafirii, bujorii și lalelele sunt florile preferate de români pentru Paște. Decorațiunile aduc puțin mai multă culoare și miros de primăvară pe masa de sărbătoare.

„Fiecare aranjament este alcătuit după cum cere clientul dacă ei au o preferință spre o culoare anume și pentru o floare anume desigur că vom insera în cadoul respectiv", spune Claudia Dora Oprina, designer floral.

Anul acesta românii au optat pentru un alt fel de aranjament floral și anume coronițele decorate special pentru Paște.

„Au cerut roșu, au cerut viu, au cerut mov și, nu în ultimul rând, galbenul", a mai spus Claudia Dora Oprina, designer floral.

Aranjamentele florale sunt comandate tot mai mult de românii din străinătate pentru familiile rămase acasă. De multe ori aceștia cer flori nemuritoare, adică artificiale. Indiferent dacă le cumpără pentru propria acasă sau le oferă în dar, românii vin cu o listă clară de cerințe.

„Mai micuțe ca să pun pe masă aceea la Isus", spune o femeie.

„Este și o pentru o persoană mai tânără și cred că i-ar face plăcere trandafirii", mai spune cineva

Prețul unui aranjament floral de Paște poate ajunge până la 250 de lei.

×
Subiecte în articol: flori aranjamente florale Paste
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close