Antena 3 CNN Life Suprapuneri şi combinaţii de bijuterii. Cum combinăm corect accesoriile

Suprapuneri şi combinaţii de bijuterii. Cum combinăm corect accesoriile

Când vine vorba despre bijuterii este foarte ușor să treci de la sofisticată la "e totuși prea mult". Mai ales atunci când îți place să porți mai multe lănțisoare deodată sau mai multe inele la aceeași mână. Nu este deloc greșit să avem în același timp și 2, 3 coliere și o pereche de cercei, câteva brățări și alte două inele. Important este cum le combini. Vedem imediat o demonstrație live ca să te ajute să folosești accesoriile în favoarea ta.

Suprapuneri şi combinaţii de bijuterii. Cum combinăm corect accesoriile
Sursa foto: Pexels
de Iulia Gorgorin    |    24 Oct 2020   •   07:36

Rafaela Topală, bijutier, a expllicat cum trebuie să combinăm corect bijuteriile pentru a fi în trend.

''Într-adevăr, se poartă mai multe coliere, să avem mai multe șiraguri la gât. Coliere de tip choker combinate cu coliere cum e și acesta de șa gâtul meu mai lungi și astfel orice ținută poate fi scoască din anonimat, dacă avem câteva straturi de coliere la gât, se numește layering practic'', spune Rafaela.

Trend-ul este deja iubit și de vedetele din România. Însă, oricât de simplu ar părea, suprapunerea de bijuterii nu se face chiar la întâmplare.

Georgina, reporter: Dacă avem mai multe straturi de coliere la gât, de exemplu, mai putem pune și cercei și brățări și inele, așa cum eram obișnuite?

''Pentru fetele mai îndrăznețe, da, eu zic că da. Bine, nu cercei foarte mari, niște cercei cât de cât micuți, care să se potrivească cu ce avem la gât, să fie toate din același model. De exemplu, cum am eu colierul cu perle la gât, în urechi am niște cerceluși cu perle, care se potrivesc exact cu ce port'', a spus Rafaela Topală.

Noul trend face ca bijuteriile să se potrivească chiar și la ținutele sport sau casual. 

Mai multe informaţii, în materialul video de mai sus.

×
Subiecte în articol: bijuterii Numai de bine Rafaela Topală
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close