Antena 3 CNN Life Ce înseamnă când visezi bani, interpretarea visului cu Mihai Voropchievici

Ce înseamnă când visezi bani, interpretarea visului cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat ce înseamnă când visezi bani, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Ce înseamnă când visezi bani, interpretarea visului cu Mihai Voropchievici
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2020   •   22:51

Interpretarea viselor ne pot ajuta, în general, să înțelegem acele semnale pe care subconștientul vrea să ni le transmită.

"În general, pe traducerea veche a visului de bani, și mai ales când visam bănuți, mărunțiș, a doua zi automat trebuia să mă cert cu cineva. Tot ce era mărunțiș înseamna vorbe care trebuiau date.

Filosofii de acum și psihologii de acum spun că e cu totul altă poveste și că vei avea parte de bucurii sau oportunități la care nu te aștepți", a explicat Mihai Voropchievici.

În cazul viselor în care banii au o valoare mult mai mare, semnificația arată că veștile sunt bune.

"Dacă banii sunt de valoare, monede vechi sau rare sau chiar de argint, înseamnă o sumă de bani care ți se va restitui. Probabil că ai o datorie mai veche.

Când visezi bani moșteniți deja mintea ta lucrează, se gândește pe rezultate de fericire. Spune că în principiu poți avea parte de un câștig financiar", a precizat numerologul.

Ce înseamnă când visezi că dai bani sau donezi

"Când visezi bani pe care îi dăruiești cuiva, e aceeași poveste. Să ai grijă ce cuvinte spui și cum poți să deranjezi pe cineva.

Dar dacă visezi că donezi bani, ceva caritabil, o problemă socială, trebuie să te auto-evaluezi. Să îți dai seama cine eșt de fapt, ce vrei, ce gândești.

Că tu te gândești că să fii bogat ca să faci așa ceva. Deci gândurile tale sunt de îmbogățire", a explicat Mihai Voropchievici.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close