Antena 3 CNN Life Cum arată cea mai puternică maşină produsă în România. Noul Puma ST a fost lansat

Cum arată cea mai puternică maşină produsă în România. Noul Puma ST a fost lansat

Ford prezintă noul model din gama Performance, Puma ST, care va fi produs începând din această toamnă, în fabrica de la Craiova. Astfel, Ford lansează cea mai puternică maşină de serie fabricată la noi în ţară. Sigla este de pe noul Ford Puma produs la Craiova.

Cum arată cea mai puternică maşină produsă în România. Noul Puma ST a fost lansat
de Iulia Gorgorin    |    24 Sep 2020   •   23:30

Autoturismul produce mai multă performanţă şi un stil de condus sportiv. Un şasiu optimizat, 200 de cai putere, toate puse pe un automobil sub 1400 de kilograme.

Noul Puma ST nu este doar o premieră la noi în țară, ci și în Europa.

Este primul automobil care reunește celebra dinamica de condus a gamei Ford Performance pe segmentul SUV-urilor compacte.

''Prioritatea noastră a fost să combinăm modul practic al modelului Puma cu stilul sportiv al liniei noastre ST, celebră în Europa. Puma ST e echipată cu toate tehnologiile avansate. Are o performanţă plină de energie''

Prevăzut cu tehnologii sportive sofisticate ce includ un diferenţial mecanic cu o alunecare limitată LSD şi arcuri cu distribuţie vectorială, Puma ST oferă şi posibilitatea selectării mai multor moduri de rulare, inclusiv modul sport şi pentru prima dată pe un vehicul Ford Performance, modul eco, oferind astfel şoferilor opţiuni pentru numeroase scenarii de conducere.

''Acest model e dotat cu patru moduri de conducere. Trei moduri sunt cele pe care le au şi celelalte modele ST. Modul normal e adaptat la cerințele de condus de zi cu zi. Iar modul circuit, oprește toate sistemele de asistență, pentru a merge cât de repede poți pe un circuit. Și, unic la acest model și la linia ST a Ford în Europa, avem și modul economic. Evident, înseamnă consum scăzut de combustibil și emisii reduse'', spune un reprezentant al companiei auto.

×
Subiecte în articol: Ford masina puma st
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close