Antena 3 CNN Life Dan Negru a venit la Antena3 cu rețeta succesului: Cum a reușit să spargă toate audiențele de Revelion, 21 de ani la rând

Dan Negru a venit la Antena3 cu rețeta succesului: Cum a reușit să spargă toate audiențele de Revelion, 21 de ani la rând

Dan Negru a fost invitatul lui Radu Tudor, vineri seară, la emisiunea Punctul de întâlnire și a povestit cum a reușit să atingă un record uriaș de audiență, joi, în noaptea de Revelion 2021. Peste 3.5 milioane de români s-au uitat joi noaptea la Revelionul Starurilor de la Antena1.

Dan Negru a venit la Antena3 cu rețeta succesului: Cum a reușit să spargă toate audiențele de Revelion, 21 de ani la rând
de Mia Lungu    |    01 Ian 2021   •   21:00

"Ce faci de zeci de ani de reușești să-i bați pe toți?", l-a întrebat Radu Tudor pe prezentatorul atât de iubit de români, Dan Negru.

"Sunt 21 de ani de când prezint Revelioane la Antena1. Eu nu cred că Revelionul va putea să îl scoată cineva din ADN-ul românilor. Am prins Revelioane în străînătate și pe la 22:30 nu era nimeni, era pustiu. La noi atunci abia începe."

Dan Negru: Revelionul 2020-2021 a fost total atipic

"Făcând 21 de Revelioane am devenit un fel de mini-expert. Asta a fost altceva. Nu am mai făcut niciodată un așa revelion, din mai multe puncte de vedere. Că filmare, a trebuit să respectăm toate normele sanitare, am filmat mai multe zile, am testat oamenii care veneau acolo. A fost complicat, din cauza virusului, din cauza pandemiei. 

Tema esențială a Revelionului 2021 a fost bucuria" a povestit Dan Negru.

Unul dintre momentele care au atras atenția publicului român în noaptea dintre ani a fost cel în care vedetele invitate la Revelionul Antena 1 au fost nevoite să o recunoască pe Elena Udrea, deghizată în vrăjitoare. Niciuna dintre fetele nu a ghicit cine se ascundea în spatele măștii.

"E important să ai vedete imprevizibile în astfel de program. Lumea nu se aștepta la așa ceva. Orice, dar nu Elena Udrea. Încercăm să aducem oameni care n-au mai venit. 

Nu cred că longevitatea trebuie să fie o povara, trebuie să fie o normalitate." a mai spus prezentatorul.

Cum petrece, de fapt, Dan Negru de Revelion, în timp ce milioane de români se uită la el

Este numit "campionul" Revelioanelor, de peste două decenii prezintă programul de Anul Nou de la miezul nopţii, dar puţini ştiu ce face, de fapt, Dan Negru la cumpăna dintre ani.

"Sărbătorile de iarnă acasă, cu ai mei. E o tradiție veche şi mi-ar plăcea să o dau mai departe. 

Cândva, târziu, Dara şi Bogdan nu-şi vor aminti nici show-urile mele, nici audiențele pe care le făceam şi toate diplomele şi premiile mele vor ajunge în pod", a spus Dan Negru.

Dan Negru, de 21 de ani liderul spectacolelor de Revelion! Aproape 3.6 milioane de români au urmărit Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 21-lea an consecutiv, a fost lider incontestabil de audiență pe toate segmentele de public.

Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2021, de la ora 23:05, a adunat în fața micilor ecrane 3.577.000 de români din toată țara, Antena 1 înregistrând 20.3 puncte de rating și 41.3% cota de piață.

De asemenea, minutul de la miezul nopții a adunat în fața micilor ecrane 2.930.000  de telespectatori, la nivelul publicului din toată țara.

 

×
Subiecte în articol: Dan Negru revelion 2021
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close