Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu: "Cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Este o crimă. Cine plătește pentru asta?"

Dana Budeanu: "Cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Este o crimă. Cine plătește pentru asta?"

Creatoarea de modă, Dana Budeanu, a fost invitata lui Mihai Gâdea în emisiunea Sinteza Zilei, de luni seara, la Antena 3. Aceasta a comentat cele mai grave evenimente din România ultimului an. Printre acestea, închiderea școlilor și desfășurarea cursurilor online.

Dana Budeanu: "Cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Este o crimă. Cine plătește pentru asta?"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    01 Mar 2021   •   23:19

"De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime." a spus Dana Budeanu.

"A întrerupe procesul educațional definitiv un an. Nu s-a făcut școala o zi. Peste un milion jumtate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta?

Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie?

Copiii au fost ținuți degeaba în casă. Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumina luăm de la UE. Cine a decis închiderea școlilor în România?

Nu avem un nume. Există un om care a zis asta. Care este peste prim-ministru. Cine hotărăște? Cine este peste prim-ministru? 

Ăștia pregătesc o vrăjeală că să închidă iar școlile."

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Dana Budeanu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close