Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu: Top 3 cei mai incompetenți oameni în primul an de pandemie

Dana Budeanu: Top 3 cei mai incompetenți oameni în primul an de pandemie

Mihai Gâdea a întrebat-o pe creatoarea de modă Dana Budeanu, invitată la Sinteză zilei, luni seară, la Antena 3, care au fost cei mai incompetenți oameni din administrația centrală, în anul de pandemie care tocmai a trecut.

Dana Budeanu: Top 3 cei mai incompetenți oameni în primul an de pandemie
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    01 Mar 2021   •   23:41

"Anisie, clar." a fost reacția Danei Budeanu, care a criticat fostul ministru al Educației pentru modul în care a gestionat activitatea ministerului și decizia de închidere a școlilor.

"Grupul acel de comunicare în care nu știm cine e. Ce-au făcut ei? Oamenii ăștia de ce mai există? Populația s-a supus la toată mizeria asta un a de zile. S-a schimbat? Am evoluat? Nu, suntem anunțați în fiecare zi că vine valul 200, că murim, că este vină noastră." 

Dana Budeanu: "Cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Este o crimă. Cine plătește pentru asta?"

"De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime." a spus Dana Budeanu.

"A întrerupe procesul educațional definitiv un an. Nu s-a făcut școala o zi. Peste un milion jumtate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta?

Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie?

Copiii au fost ținuți degeaba în casă. Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumina luăm de la UE. Cine a decis închiderea școlilor în România?"

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu pandemie Sinteza Zilei
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close