Antena 3 CNN Life Dani Oțil, răspuns la criticile răutăcioase primite de logodnica lui: Am rezolvat! Nu a plăcut originala

Dani Oțil, răspuns la criticile răutăcioase primite de logodnica lui: Am rezolvat! Nu a plăcut originala

După ce Dani Oțil (40 de ani) și logodnica lui, Gabriela Prisăcariu (28 de ani) au publicat pe rețelele de socializare o fotografie din Maldive în care prezentatorul ținea mâna pe sânul iubitei, cei doi au primit un val de critici de la fanii care i-au acuzat că se expun prea mult. Ca răspuns, Dani Oțil a inversat rolurile și a revenit cu o nouă fotografie.

Dani Oțil, răspuns la criticile răutăcioase primite de logodnica lui: Am rezolvat! Nu a plăcut originala
Sursa foto: Instagram
de Georgiana Adam    |    02 Ian 2021   •   22:10

”De ce nu vă delectați voi în vacanță fără să «faceți prezența» zilnic de dragul publicității?”, ”Discreția e noul sexy. Doar o părere”, ”Bine că are partea de jos acoperită, altfel punea mâna și acolo”, au fost câteva dintre criticile fanilor de pe Instagram.

Răspunsul lui Dani nu s-a lăsat prea mult așteptat. Acesta a publicat o fotografie în care este îmbrăcat cu costumul de baie al logodnicei lui. Vedeta de la Antena 1 a refăcut imaginea, inversând rolurile, astfel încât Dani apărea în costumul roșu de baie, iar Gabriela îi atingea pieptul cu mâna stângă.

”La mulți ani, tuturor fanilor, cititorilor, haterilor, stalkerilor, voyeurilor”, a fost mesajul care însoțea noua fotografie.

La mulți ani, tuturor fanilor, cititorilor, haterilor, stalkerilor, voyeurilor!???

Posted by dani otil on Thursday, 31 December 2020

Apoi a revenit și cu un video amuzant în care arată cum s-au schimbat rolurile, în povestea costumului care a declanșsat întreaga isterie.

×
Subiecte în articol: dani otil Gabriela Prisăcariu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close