Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine De ce nu putem slăbi. Cauze şi soluţii

De ce nu putem slăbi. Cauze şi soluţii

De ce nu putem slăbi. Cauze şi soluţii
18 Iun 2019   •   10:40

Stresul, gustările luate pe fugă, sedentarismul şi lipsa hidratării sunt doar câţiva dintre factorii care influenţează acumularea kilogramelor în plus. Şi pentru a combate efectele negative ale unui stil de viaţă dezorganizat, tratamentele corporale pot fi un ajutor de nădejde.

''O să începem cu Talasalgo, este vorba despre o terapie ţintită pentru slăbit. Avem o combinaţie de alge micronizate cu argilă verde. Sunt alge care au efect de lipoliză, adică topeşte ţesutul gras, iar argila verde are rolul de detoxifiere. În principiu, la un pachet de 10 şedinte care se fac de două-trei ori pe săptămână, putem să slăbim peste 5 kilograme'', a spus Duculescu Ionela, directorul general al unui centru de slabit.

Se aplică un gel termic care conţine metilnicotinat pe zonele cu ţesut adipos în exces, care pregăteşte pielea pentru stratul de alge. Se produce vasodilatataţie, iar activii din alge pătrund în profunzime.

''După ce aplicăm algele, clienta o să fie băgată la pătura timp de 30 de minute. Putem de exemplu, dacă noi ne dorim, să punem căldură doar pe abdomen, dacă avem fragilităţi capilare pe picioare, şi se încălzeşte la o tempartură de 50-60 de grade. Putem să avem, după o singură şedinţă chiar 600 de grame date jos, pentru că se şi elimină apa, se produce un drenaj prin această terapie, se face detoxifiere şi lipoliza, adică topirea ţesutului gras'', a precizat doamna Ionela Duculescu.

Pentru rezultate optime, este important să ţineţi cont de sfaturile specialiştilor. Alimentaţia echilibrată şi activităţile fizice sunt doi factori principali în procesul de slăbire.

 

×
Subiecte în articol: Numai de bine ela craciun
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close