Antena 3 CNN Life Două lebede au fost salvate de doi polițiști din Iași: Ar fi murit de frig dacă nu le-ar fi găsit

Două lebede au fost salvate de doi polițiști din Iași: Ar fi murit de frig dacă nu le-ar fi găsit

Gest impresionant al poliţistilor ieşeni: Două lebede care se adăpostiseră de frig în extravilanul localităţii Dancu au fost salvate de un agent al poliției care a semnalat pericolul în care se aflau păsările și a cerut ajutor șefului de post din localitate.

Două lebede au fost salvate de doi polițiști din Iași: Ar fi murit de frig dacă nu le-ar fi găsit
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    23 Feb 2021   •   15:26

Bărbatul a anunţat la Ispectoratul Judeţean de Poliţie faptul că păsările sunt în pericol şi în cele din urmă a reuşi să le salveze şi să le ducă în adăpost. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat că prima sesizare a venit din partea unui poliţist local care anunţa că în extravilanul localităţii Dancu a găsit o lebădă.

La scurt timp, şeful de post din Dancu a primit o nouă solicitare de la un cetăţean care observat o altă lebădă pe raza localităţii Golăeşti.

„Colegul nostru s-a deplasat de îndată in zonele indicate şi s-a asigurat că lebedele sunt bine, iar apoi a luat toate măsurile ca înaripatele să ajungă în siguranţă la reprezentanţii Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Iaşi", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

×
Subiecte în articol: lebede politist Iași
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close